Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un minor de 17 ani a furat mașina unei rude și a intrat cu ea într-un gard


Un adolescent de 17 ani a distrus un gard în Cotești, dar și autoturismul pe care-l sustrăsese de la o rudă. „La data de 30 mai a.c, ora 09.05, pe DC 148 în comuna Cotești, un tânăr de 17 ani din comuna Voinești, județul Vaslui, a sustras autoturismul unei rude pe care l-a condus pe drumul public aproximativ 500 metri. Într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard, distrugând parțial atât autoturismul cât și gardul. În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime omenești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere și conducere fără permis”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Un bărbat din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu o mașină: „La data de 30 mai a.c, ora 17.10 pe str. Cuza Vodă din municipiul Focșani, un bărbat de 39 ani din orașul Mărășești, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat de 51 ani. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a celui de-al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit dosar penal”.
    Un bărbat din Adjud s-a rănit grav, după ce, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a căzut de pe bicicletă.    „La data de 30 mai a.c, ora 21.30, pe DN 11A în afara municipiului Adjud, un bărbat de 56 ani din localitate, în timp ce se deplasa cu o bicicletă s-a angajat în traversarea străzii, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, rănindu-se grav. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”.
    În trafic, radarele pot fi întâlnite pe: DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;iar pe DN 23 la Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?