Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Poliţia Focşani va fi condusă de ofiţerii Cara, Vlad şi Fătu


Poliția Municipiului Focșani va fi condusă de trei ofițeri tineri. Este vorba despre comisarul șef Alexandru Cara, care în prezent este adjunct și care va fi împuternicit șef, comisarul Alin Vlad, care va fi împuternicit adjunct, și comisarul șef Daniel Fătu, care va fi tot adjunct. Numele comisarului șef Cara s-a vehiculat de mai mult timp pentru funcția de șef al Poliției Focșani. Împuternicirile vor fi pentru o perioadă de 6 luni.
    Informația ne-a fost confirmată de inspectorul șef al IPJ Vrancea, comisarul șef Remus Nica. „Urmează să fie emise dispoziții de împuternicire pentru domnul Cara în funcția de șef al Poliției Municipiului Focșani, domnul Vlad Alin în funcția de adjunct al șefului Poliției municipiului Focșani și pentru domnul Daniel Fătu în funcția de adjunct”, ne-a spus comisarul șef Remus Nica.
    Comisarul șef Alexandru Cara este în prezent adjunct al șefului Poliției Municipiului Focșani, funcție pe care o ocupă de mai mult timp, inițial cu împuternicire, apoi a câștigat concursul organizat în acest sens.
    În ceea ce-l privește pe comisarul Alin Vlad, acesta conduce în prezent Biroul de Ordine Publică de la Poliția Focșani. Cel de-al doilea adjunct, comisarul șef Daniel Fătui, conduce Biroul Rutier Focșani. Odată cu împuternicirea celor trei la comanda Poliției Focșani, vor rămâne libere funcțiile pe care le îndeplinesc în prezent. Asta înseamnă că în perioada următoare pe aceste funcții vor fi împuterniciți, până se vor organiza concursuri, alți ofițeri.
    Funcțiile de șef și cele de adjuncți la Poliția Municipiului Focșani au rămas vacante încă de anul trecut. De atunci și până acum acestea au fost ocupate cu împuterniciri. De aproximativ o săptămână, Poliția Focșani a fost condusă doar de un adjunct, respectiv de comisarul șef Alexandru Cara. Din 27 mai, fostul șef, comisarul șef Cristinel Diaconescu, și comisarul șef Ion Balercă, adjunct, au ieșit la pensie. În perioada următoare va rămâne fără șef și Biroul de Investigații Criminale din cadrul IPJ, pentru că și comisarul șef Adrian Apostol, cel care îl conduce acum, se va pensiona. 
În ultimul an, foarte mulți polițiști au ieșit la pensie, iar instituția are un deficit destul de mare de personal. Cu sau fără funcții, toți lucrătorii se plâng de volumul mare de muncă.

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?