Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Handbal, Liga Națională – Victorie clară în ultimul meci din Polivalentă din campionat!


Formația CSM Focșani 2007: Cloșcă, Marocico, Tevzadze – Cadăr, Gramatic – 1 gol, Vasilache, Rotaru – 2, Miroiu – 7, Popa – 1, Neață, Èšuțu – 5, Mocanu – 7, Rață – 1, Popovici, Eros – 4, Năstăsie – 4 .
    În ultima lor întâlnire cu publicul propriu din ediția de campionat 2016-2017, handbaliștii focșăneni au obținut o victorie clară în fața făgărășenilor care îi întrecuseră în turul play-out-ului și îi trimiseseră, practic la baraj! Profesorul Viorel Ciubotaru a lăsat în afara lotului, pentru că erau accidentați sau incomplet refăcuți după accidentări mai vechi, pe Ragea, Enache, Băluț, Gheorghe, Răciugă. Aproape o echipă, dintre care trei erau titulari! A reintrat după o foarte lungă perioadă de refacere după accidentări grave, Petrică Vasilache. Cu formule de joc insuficient rodate, gazdele au început fulminant, cu 4-0, dar au fost egalate la 11, iar la pauză aveau un plus de un gol: 16-15, după ce Ionuț Cloșcă a apărat o lovitură de penalitate, reușită repetată imediat după începerea reprizei a doua! În partea a doua a întâlnirii, relațiile de joc în echipa focșăneană au început să se lege mai bine și cu trei minute înainte de final era un ecart de opt goluri, care s-a redus în final la șase!
    Focșănenii au arătat că au valoarea și determinarea cu care să treacă de barajul de la Brașov, care va începe la 14 iunie! Și le-au oferit susținătorilor care au umplut și de această dată Polivalentă o victorie reconfortantă!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?