Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Programul pregătit de Primăria Focșani pentru Ziua Copilului


Primăria Focșani a pregătit un program special cu activități diverse pentru 1 Iunie – Ziua Copilului. Va fi o zi întreagă dedicată copiilor din Focșani care sunt așteptați de la ora 10 în Piața Unirii din municipiu. Deschiderea oficială va fi făcută de primarul municipiului, Cristi Misăilă. Ulterior, de la ora 10, vor începe cele mai multe activități pregătite de municipalitate. În fața Ateneului Popular va fi organizată expoziția de machete din cadrul concursului „Cel mai frumos loc de joacă”, în interiorul Ateneului are loc o expoziție de pictură iar pe scena din Piața Unirii are loc spectacolul „Opincuța”.
    De asemenea, în Piața Unirii vor fi concursuri de desene pe asfalt, concursuri interactive precum Șotron, Sărituri cu coarda, Ou cu lingura, iar pe esplanada Palatului Administrativ vor avea loc demonstrații sportive. Tot pe Bulevardul Unirii va fi organizat un târg de oferte școlare, în zona din față de la Balada până la intersecția cu Ștefan cel Mare. După amiază, va avea loc un recital susținut de Sofia Ciobanu și Giada Giardinelli dar și premierea Festivalului Concurs de Muzică Ușoară Florile Dragostei.     De la ora 13 va începe premierea concursului de machete „Cel mai frumos loc de joacă”, iar de la 14, la sala Balada, va începe Concursul național de interpretare a muzicii ușoare pentru copii „Inocență de copil”. Tot pentru micuți, de la 16 începe la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia” un spectacol de Teatru pentru copii „Cu Păcală” iar de la 18 începe un film artistic pentru copii în sala Balada. Din program nu vor lipsi Caravana Copilăriei, cu jocuri, karaoke, animatori, personaje de poveste, catalige, face painting dar și un concert cu vedete ale muzicii românești.
    Bugetul alocat de municipalitate pentru premierea copiilor este 57,5 mii lei. Cei mai mulți bani, 46,1 mii lei, sunt alocați pentru cele 4610 pachete cu dulciuri pentru copiii participanți la concursuri, spectacole și expoziții. Peste șapte mii lei sunt premiile oferite la concursul interșcolare pentru machetele locurilor de joacă iar amenajarea punctului de prim ajutor costă 800 lei, pentru apă plată și dropsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?