Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

VIDEO :Cum i-au manipulat liberalii pe vrânceni și cum l-au înregistrat pe comandantul Poliției


Manevrele făcute de liberali pentru a manipula votul focșănenilor la alegerile parlamentare de anul trecut sunt demascate de persoanele folosite atunci în înregistrările video promovate în mediul online de PNL. O focșăneancă, Mirabela Partene, îi acuză pe liberali că au profitat de situația dificilă în care se află, cu datorii de mii de lei la Primărie, și i-ar fi dat bani pentru a o determina să facă acuzații false la adresa conducerii Primăriei și a PSD Vrancea. Mirabela Partene ne-a spus că deputatul PNL, Ion Ștefan, i-ar fi dat două sute de lei pentru acuzațiile făcute la adresa PSD. Mai mult, i-ar fi promis că îi asigură și o locuință în care să se mute din blocul G2. „Am fost închisă într-o cameră la PNL, m-au învățat și am vorbit. După aia mi-au spus că au șters-o. Ionuț (Ion Ștefan n.r.) mi-a dat două milioane și mi-a zis că dacă iese deputat mă mută din bloc”, ne-a povestiti femeia. Aceasta a povestit cum au decurs lucrurile la sediul PNL și recunoaște că viceprimarul Focșaniului, Ionuț Mersoiu, nu a făcut lucrurile de care era acuzat, așa cum a spus și în declarația dată la Poliție. „La PNL au închis ușile și mi-au spus «declari așa, așa, că ai scos țigani, că ai votat pentru PSD, că ai pus lumea să voteze, că a fost Ionuț (viceprimarul Ionuț Mersoiu n.r. ) la blocul G2 ». Într-adevăr, nu a fost domnul Ionuț, și în declarație am spus că a fost din răzbunare. Domnul Ionuț Ștefan mi-a spus să stau liniștită, că știe că sunt amărâtă. Mi-a spus «îți iau apartament, indiferent că ies sau nu deputat, am bani, pe mine nu mă interesează să fiu deputat»”, a adăugat Mirabela Partene.
    Aceasta spune că înregistrarea cu acuzațiile la adresa conducerii Primăriei Focșani și PSD Vrancea ar fi fost făcută cu trei săptămâni înainte de alegerile parlamentare dar a fost promovată în mediul online doar cu două zile înainte de ziua votării, pentru ca efectul să fie maxim și cei acuzați să nu aibă posibilitatea să se apere. „Știam că am fost „înțepată”, că s-au folosit de mine. Filmarea fusese cu trei săptămâni înainte. M-am dus la sediu și le-am spus că nu vreau ca filmarea să iasă nicăieri. Mi-au spus «stai liniștită, nu iese nicăieri, am șters-o, nu este probă». Într-o seară, pe la nouă, m-am trezit luată de comandantul Poliției de acasă. Domnul Ionuț, cu domnul Irimia, mi-au dat un telefon în buzunar și mi-au spus să îl am acolo. Toată curtea de la Poliție era plină de peneliști, așa cred eu. Mi-au spus că dacă am nevoie de un avocat să sun repede jos, să îmi trimită avocat. Atunci am crezut că mi-au dat telefonul ca să sun avocatul. A fost pentru prima oară, nu am știut ce se întâmplă. Am dat declarație, am spus că a fost dintr-o răzbunare. Acolo se spune de mai, alegerile au fost în iunie, s-a văzut că era cu dus și întors. Tot insista comandantul și m-a întrebat «Mirabela, cine te-a pus?». Am zis că, dacă a căzut așa, să o las cum a căzut. Am ieșit de acolo, m-au luat cu mașina și m-au dus la sediu (PNL – n.r.). Mi-au spus să le dau telefonul și când colo era înregistrarea între mine și comandant. Am rămas blocată și le-am spus dacă își dau seama ce se întâmpla dacă mă găseau cu telefonul. Mi-au spus să stau liniștită, că sunt vedetă, am like-uri. Cu ce mă încălzește pe mine? Le-am zis: am făcut primarul de râs datorită vouă, știați slăbiciunea mea, că sunt amărâtă, am șapte copii și v-ați folosit de mine. Am fost la poliție, am depus plângere împotriva lor, că au dat o filmare fără acordul meu. De ce nu au dat-o atunci când am vorbit? Au dat-o aproape de alegeri”, a povestit Mirabela Partene, precizând că „Ionuț Ștefan, cu Cristi Irimia, mi-au spus că au șters filmarea, că nu este probă”. Aceasta spune că, ulterior, a încercat să îi reclame pe liberali pentru ceea ce i-au făcut anul trecut însă i s-ar fi spus că „nu este faptă, că nu se găsește declarația”. Mai mult, actualul deputat PNL ar fi continuat să îi promită că o ajută în rezolvarea problemelor sale. „Acum Ionuț (Ion Ștefan n.r.) m-a sunat din nou și mi-a spus să nu fac ceva, că îl trimite pe Cristi Bălosu să mă ajute. I-am spus că nu mai cred nimic, m-a făcut de râs la toată lumea”, a adăugat Mirabela.
    Am încercat să îl contactăm pe deputatul PNL Ion Ștefan pentru a obține un punct de vedere asupra acuzațiilor prezentate de Mirabela Partene însă acesta nu a fost de găsit. Pentru a obține un punct de vedere din partea PNL l-am contactat pe consilierul județean Cristi Irimia, vicepreședintele PNL Vrancea, al cărui nume este amintit de femeie când vorbește despre înregistrările video. „Mirabela Partene face acum o serie de afirmații nereale, pe care nu le poate demonstra. Persoana în cauză și-a asumat public declarațiile date anul trecut. Există probe indubitabile (video și audio) care demonstrează că femeia respectivă a făcut dezvăluiri de bună voie anul trecut, fără a fi forțată și fără să i se promită avantaje materiale. Orice altă teorie vehiculată acum frizează ridicolul”, ne-a transmis consilierul județean Cristi Irimia. Acesta ne-a trimis și un mesaj în care ne amenință că ne dă în judecată dacă nu scriem așa cum dorește.

24 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?