Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Frați puşi sub control judiciar deoarece au pus în circulație în Vrancea EURO FALȘI


Doi frați, de 26, respectiv 29 de ani, au fost puși sub control judiciar într-un dosar în care se fac cercetări pentru constituire de grup infracțional organizat și punere în circulație de monedă falsificată. Cei doi sunt bănuiți că au adus de peste hotare bancnote de 20 de euro falsificate, pe care le-au pus în circulație în Vrancea.
    Miercuri, polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT-Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat două percheziții în localitățile Ciorăști și Chiojdeni, unde locuiesc cei doi. Într-una dintre locații, în wc-ul din curte, oamenii legii au găsit ascunse cinci bancnote de câte 20 de euro falsificate. Din anchetă a mai rezultat că în afară de acestea acestea, cei doi au pus în circulație alte 11 bancnote din aceeași cupiură. Obișnuiau să meargă la magazinele din sat și, sub pretextul că nu au lei, rugau diferite persoane să le schimbe banii falși.
    După percheziții, frații au ajuns la poliție pentru a fi audiați, audieri care au continuat și ieri. Aseară, împotriva celor doi, procurorul de caz a luat măsura controlului judiciar. „Au fost efectuate două percheziții în comunele Ciorăști și Chiojdeni, la persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și punere în circulație de monedă falsificată. A fost luată măsura controlului judiciar împotriva a doi bărbați”, ne-a declarat comisarul șef Costel Manea, șeful SCCO Vrancea.
    Polițiștii mai au în atenție, în același dosar, și două femei, care ar fi concubinele celor doi. Oamenii legii ne-au spus că se continuă verificările în acest dosar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?