Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO:Etapa națională a olimpiadei la fotbal – băieți se joacă la Focșani


Opt echipe din România participă, la Focșani, până pe 21 mai, la etapa națională a Olimpiadei Sportului Școlar – fotbal băieți primar, ce se va desfășura pe Stadionul „Milcovul” din Sud. Competiția a fost deschisă ieri cu ședința tehnică, la Hotel Ambasador din Focșani. 
La acest turneu final participă opt echipe din țară, câștigătoarele fazelor de zone, care își vor disputa supremația pe terenul de fotbal. Este vorba de Școala Gimnazială Sfântul Nicolae – Târgu Jiu, profesor Narcis Criciotoiu; Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, profesori Adriana Claudia Èšuca și Florin Anițului; Școala Gimnazială Nr. 309 București, profesori Ion Mihăilă și Bogdan Oprea; Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila, profesor Viorel Ivan; Școala Gimnazială Profesor Nicolae Simache Ploiești, profesor Marian Șuga; Liceul Tehnologic Nr.1 Gîlău, profesor Ionuț Vaida; Școala Gimnazială Mihai Eminescu Alba Iulia, profesor Raul Unchiaș; Școala Gimnazială Peter Thal Râșnov, profesor Sergiu Lucaci.
De organizarea și desfășurarea acestei competiții sportive se ocupă comisia județeană a ONSS, împreună cu comisia de fotbal, cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, Consiliului Local Focșani, în colaborare cu Direcția de Sport, Asociația Județeană de Fotbal și Școala Postliceală Sanitară de Stat Hippocrate, care asigură asistența medicală. La deschiderea olimpiadei a participat Dorin Cristea, inspector școlar general, Vica Mincă, inspector școlar de educație fizică și sport, Dan Dumitru, președintele Asociația Județeană de Fotbal, și profesorii din comisia de organizare.
Conform datelor furnizate de inspectorul școlar Vica Mincă, Consiliul Local Focșani a suplimentat financiar cazarea, masa, consumabilele și premiile pentru această competiție. Debutul competiției se va face astăzi, începând cu ora 9.00, pe Stadionul Milcovul din Sud, urmând ca primele partide să înceapă la 9.30: pe terenul 1 (T1) Prahova – Suceava, terenul 2 (T2) Brăila – București, apoi T1 Sălaj – Brașov, T2 Alba – Gorj, iar de la ora 16.00 pe T1 Suceava – Brașov, pe T2 Prahova – Sălaj, ulterior pe T1 București – Gorj, iar pe T2 Brăila – Alba.
Pentru ziua de sâmbătă, începând cu ora 9.30, pe T1 se va desfășura meciul dintre Sălaj – Suceava, Brașov – Prahova, iar pe T2 Alba – București și ulterior Gorj – Brăila. „Sperăm într-o participare onestă și cu fair play a competitorilor. Echipele participante sunt cazate cu sprijinul asigurat de Primăria Focșani. Așteptăm oficiali ai Federației Române de Fotbal, reprezentanți ai Ministerului Educației. De asemenea, iubitorii fotbalului sunt așteptați pe stadionul Milcovul pentru a vedea un spectacol de fotbal făcut de cei mai mici dintre fotbaliști”, a spus inspectorul școlar Vica Mincă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?