Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Programul de reciclare de la Școala Duiliu Zamfirescu din Focșani, la final


Iată-ne ajunși la ultima activitate din cadrul programului de reciclare, care tocmai s-a finalizat, în anul acesta școlar, pe 15 mai 2017. Patrula de Reciclare este cel mai amplu proiect național de educație de mediu, desfășurat în învățământul pre-universitar!
Performanțele pe care le-am realizat pe toată perioada proiectului:
•    Am format o echipă în școală și ne-am atras mulți suporteri
•    Am contribuit la colectarea DEE-urilor
•    Am informat peste 5000 de oameni și i-am încurajat să colecteze responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice;
•    Am organizat multe acțiuni de informare in școală și comunitate.
    DEEE sunt aparate vechi sau stricate care funcționează cu electricitate (de la priză sau cu baterii), orice bec, neon, baterie sau acumulator. Modul în care gestionăm deșeurile are un impact decisiv asupra calității vieții noastre. Ne putem debarasa de ele cu nepăsare, lăsându-le să devină surse de poluare și de boli. Sau le putem colecta cu grijă și trimite la reciclare, evitând efectele dezastruoase și risipa de resurse.
    Patrula de Reciclare de la Åžcoala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani mulțumește colegilor voluntari pentru activitățile desfășurate și implicarea în strângerea DEEE-urilor! Felicitări suporterilor noștri pentru frumoasa colaborare în cadrul programului ROREC!

            Violeta Gîsculescu, profesor pentru învățământul primar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?