Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ULTIMA ORĂ! Comisarul șef Alexandru Cara a câștigat concursul pentru funcția de adjunct al șefului Poliției Focșani


Comisarul șef Alexandru Cara este cu acte în regulă adjunct al șefului Poliției Municipiului Focșani. Astăzi, el a susținut interviul structurat pe subiecte profesionale pentru ocuparea acestei funcții. La concurs s-au inscris cinci ofițeri dar la interviu s-au mai prezentat doar doi, respectiv comisarii șefi Alexandru Cara și Cătălin Candea. Primul a obținut o notă mai mare. Comisarul șef Cara a fost până acum adjunct cu imputernicire al șefului Poliției Municipiului Focșani. 
„Interviul a fost dificil, cu întrebări destul de grele legate de specificul muncii noastre. Sper ca în perioada următoare, împreună cu echipa ce va fi realizată, să obținem rezultate deosebite la creșterea gradului de siguranță a cetățeanului pe raza municipiului Focșani”, ne-a declarat comisarul-șef Alexandru Cara.
Comisarul șef Cristinel Diaconescu, care conduce acum Poliția Focșani cu împuternicire, și comisarul șef Ion Balercă, împuternicit pe cealaltă funcție de adjunct, vor ieși la pensie pe 27 mai. Cel mai probabil, pe cele două funcții care urmează să se vacanteze vor fi împuterniciți alți ofițeri, după care se vor organiza concursuri. 

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?