Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

VIDEO și GALERIE FOTO : Fotbalistul George Gudană s-a sinucis din dragoste! Avea 27 de ani


Decizie radicală luată de un tânăr focșănean de 27 de ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Aflat singur în apartamentul părinților, de pe strada Fulger, George Gudană și-a pus capăt zilelor. Tânărul era jucător de fotbal de mulți ani.
Potrivit vecinilor, acesta ar fi trecut în ultima vreme printr-o perioadă mai proastă, din cauza repetatelor certuri cu iubita. Vineri noaptea, în jurul orei 22.00, George a postat pe contul său de facebook un mesaj lung, în care își destăinuia trăirile și se plângea de singurătate. „Realizez cât sunt de singur abia acum când simt că sufletul îmi plânge într-o disperare surdă, iar lângă mine nu e nimeni să mă strângă în brațe, să-mi spună o vorbă care să-mi alunge tristețea, cineva care să zugrăvească pe chipul meu măcar un zâmbet fals… Åži am pornit singur pe acest drum al singurătății întunecat de ceață. Iar uneori îmi dau seama că nu am cui să-i spun durerea ce o am în sufletul meu. Nu.. nu e cineva, nu e nimeni de partea mea. Oare pe ce drumuri să mai apuc, Nu stiu Doamne unde să mă mai duc să mă ascund. Pentru că aș vrea de tot să mă ascund. Să stau singur, că vreau să plâng. Îmi analizez viața și îmi dau seama ca în mare parte sunt vinovat de tot ceea ce mi se întâmplă, poate că într-un fel e felul vieții de a-mi cere o plată pentru toate greșelile pe care le-am făcut.. iar eu nu mai pot schimba nimic, poate doar să-mi accept destinul așa cum e fără să schimb nimic. Dar uneori îmi doresc să schimb totul, să pot spera într-un nou început, într-o dragoste împărtășită, dar frica că mereu mă voi întoarce de unde am plecat, că nu voi găsi, poate, nici un strop din fericirea pe care cred că o merit, îmi frânge aripile, îmi curmă visele.. Tot ce îmi rămâne este doar un vis, dar când mă gândesc la acel vis, zâmbesc trist, pentru că visul meu este lipsit de speranță”, a scris el pe facebook.

Aproape de miezul nopții, și-a sunat părinții, care erau plecați la țară, la Rădulești, acolo unde au o casă. Potrivit unor surse, le-ar fi spus acestora că trece prin momente grele și nu se poate împăca cu gândul despărțirii de iubita sa. În jurul orei 03.00 dimineața s-a sinucis. 
A fost găsit mort sâmbătă, la prânz, de părinți. Era spânzurat cu o eșarfă de țeava de gaz. Potrivit vecinilor, părinții l-ar fi sunat dimineață și văzând că nu răspunde la telefon, au decis să vină acasă mai devreme. Prima care a intrat în apartament a fost chiar mama sa. La auzul țipetelor femeiii, tatăl lui George efectiv s-a prăbușit la pământ. Echipajul medical care a fost chemat la fața locului nu a mai avut ce să facă pentru fotbalist, fiind constatat decesul.
George lucrase în trecut ca barman în mai multe locații din oraș și intenționa să se angajeze în armată, pregătindu-și dosarul în acest sens. În camera lui a fost găsită o fișă medicală, care urma să fie depusă la dosarul de angajare, și foarte multe poze cu fosta iubită.
Vecinii spun că era un băiat liniștit și cumsecade. „Am auzit țipete în scară și când am deschis ușa am întrebat «Oameni buni, dar ce se întâmplă cu voi?» iar ei strigau George… a murit George. Nu mi-a venit să cred, cum să moară George? A murit spânzurat, mi-au spus. Åži când am intrat cu ei în casă, au făcut un pas, doi înapoi și m-au luat de mână. Eu mă așteptam să-l văd prin dormitor, sau pe undeva și când m-am uitat la ușa de la sufragerie… cred că imaginea asta mă va urmări toată viața, pentru că atunci când era mic îl lăsa cu mine. El a fost înfiat când avea cinci zile și eu aveam grijă de el până venea mama lui sau tatăl. Nu pot să-mi revin, păcat… își făcea o fișă medicală pentru armată. Åži acum două săptămâni i-a fost rău, tot din cauza fetei ăsteia, exact atunci când s-au certat. Erau împreună de mult, se certau se împăcau”, ne-a povestit o vecină.

    Mai multe mesaje de condoleanțe au fost postate pe contul de facebook al lui George. „Este vineri seara, tu cu moartea ai pus cel mai mare pariu „pariul vieți” tu i-ai zis așa „dacă tu vei câștiga eu voi veni în echipa ta, dar dacă câștig eu, voi rămâne pe pământ alături de prieteni și familia mea” moartea a fost de acord, meciul a început și decurge foarte bine… ați ajuns la pauză și este egalitate, între timp moartea ți-a șoptit „te voi învinge”, pauza se termină și meciul începe, ajungeți în minutul 90 și meciul este tot 0-0, iată că ajungeți în minutul 90+3 și moartea înscrie și meciul este la final, este 0-1 pentru ea, tu cazi la pământ și zici „ai avut dreptate acum sunt al tău”!!! nu mai poți relua meciul, deja este prea târziu pentru tine, ai grija de tine frățioare acolo sus, Dumnezeu să te ierte!”, a scris un prieten. 
„Azi, 13. Timp de câteva ore, n-am fost activă pe net, iar când l-am deschis, tragicul mi s-a izbit în ochi. Tu, George, tu.. mi-ai fost ca un frate, și încă nu pot să cred ce-mi văd ochii. Mereu ai găsit un sprijin în mine, mereu mi-ai cerut sfaturi, și te-am ajutat cum am putut, fără a cere nimic în schimb. Mereu îmi cereai părerea în legătură cu poeziile pe care le făceai cu toată inima. Èši-am zis să nu te lași purtat de vânt, ți-am zis să nu-ți pui viața în joc, pentru o iubire care nu-și avea rostul, una trecătoare. Mereu ai mers la risc, te-ai gândit că „poate, poate..”, dar acest „poate” ți-a luat totul. De ce ai dat mâna cu Diavolul? De ce n-ai mai găsit acel sprijin? De ce ai închis ochii și ți-ai vândut sufletul? Mă macină faptul că nu pot fi lângă tine, să te văd pentru o ultimă dată. Ai lăsat în urma ta durere. Am pierdut un prieten bun, un frate, un băiat care în felul său, te făcea să te apropii de el, pentru că avea o inimă bună. Vei rămâne mereu în sufletul meu, Gudii”, a scris o prietenă.
Trupul neînsuflețit al lui George Gudană a fost depus duminică la Capela Cimitirului Nordic. Prietenii și cunoscuții își pot lua rămas bun de la el până marți,  în jurul orei 12.00, când va avea loc înmormântarea.

Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească-n pace!


9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?