Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Fetele și băieții de la Colegiul „Emil Botta” joacă în cea de-a doua regională a Cupei Coca-Cola


Echipele de fete și băieți ale Colegiului Național „Emil Botta” din Adjud se luptă pentru a ajunge în finala celei mai populare competiții de fotbal pentru adolescenți – Cupa Coca-Cola. Conform unei informări făcute de organizatorii acestei competiții sportive, la Botoșani se va desfășura sâmbătă și duminică cea de-a doua etapă regională a Cupei Coca-Cola.
Echipele de fete și cele de băieți din județele Bacău, Galați, Iași, Suceava și Vrancea vor lupta pentru a câștiga o experiență unică de fotbal, la Londra. În total, 15 echipe din județul Vrancea au fost înscrise în această competiție. Peste 8.460 de liceeni din întreaga țară s-au înscris anul acesta pentru a câștiga titlul de campioni în cea de-a șasea ediție a Cupei Coca-Cola. Cea  mai mare competiție de fotbal în sală a înregistrat, anul acesta, un nou record – 564 de echipe au fost înscrise la debutul acestei competiții, dintre care 417 echipe de băieți și 147 echipe de fete.
Sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 8:00, se dă startul meciurilor din cea de-a doua regională a Cupei Coca-Cola, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoșani. Meciurile care vor decide cine va ajunge în faza finală de la București, dar și festivitatea de premiere vor avea loc duminică, între orele 10:00 și 14:00. Echipele de băieți care vor juca în regionala de la Botoșani sunt: Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Moinești, județul Bacău; Liceul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoșani; Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galați; Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași; Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” din Siret, județul Suceava; Colegiul Național „Emil Botta” din Adjud, județul Vrancea.
Echipele de fete care vor juca în regionala de la Botoșani sunt: Liceul cu Program Sportiv din Bacău; Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi, județul Botoșani; Liceul Tehnologic „Paul Bujor” din Berești, județul Galați;  Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași; Colegiul „Vasile Lovinescu” din Fălticeni, județul Suceava; Colegiul Național „Emil Botta” din Adjud, județul Vrancea.
Finala ediției 2017 a Cupei Coca-Cola se va disputa pe 3 și 4 iunie în Parcul Tineretului din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?