Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

INFOPOL


Evenimente rutiere
       
    La data de 8 mai a.c, ora 09.05, pe DJ 202E în localitatea Slimnic, comuna Tîmboiești, a fost depistat un bărbat de 25 ani din comuna Sl. Bradului în timp ce conducea un tractor neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 9 mai a.c, ora 13.10, pe DN2 în localitatea Haret, polițiștii au depistat un bărbat de 39 ani din municipiul Onești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism deși avea dreptul de conducere suspendat. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 9 mai a.c, ora 18.30, pe DC 169 în comuna Sl. Bradului, sat Cornetu, a fost depistat un bărbat din localitate în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 9 mai a.c, ora 22.30, pe DN23 în comuna Măicănești, polițiștii au depistat un bărbat de 40 ani din comuna Salcia Tudor, județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?