Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Premii și mențiuni la olimpiadele de limbi romanice pentru mai mulți elevi din Vrancea


Elevii vrânceni s-au întors de la Olimpiada Națională de Limbi Romanice, desfășurată în perioada 24-28 aprilie 2017, cu rezultate foarte frumoase.
La Olimpiada de limba franceză, desfășurată la Gura Humorului, elevii noștri au obținut mențiune specială din partea ISJ Suceava: la clasa a VII-a, prin IFTIME PAULA ELENA de la Colegiul Național „Emil Botta” Adjud, îndrumată de doamna profesoară Bădură Iulia; la clasa a VIII-a BUCÄ‚ MIRUNA de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu, îndrumată de doamna profesoară Agapie Mariana; la clasa a X-a DOGARU ANDREI ADELIN de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, îndrumat de doamna profesoară Manovici Elena; la clasa a XI-a BRATU ANCA MIHAELA de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Focșani, îndrumată de doamna profesoară Coatu Constanța.
Olimpiada de limbă italiană și spaniolă s-a desfășurat la Botoșani, elevii obținând următoarele premii: la limba italiană la clasa a VII-a Premiul I – STAN ROBERT de la Åžcoala Gimnazială „Åžtefan cel Mare” Focșani, îndrumat de doamna profesoară Sîrbu Paula; la clasa a IX-a mențiune specială – CARABÄ‚ MARINA VALENTINA de la Liceul de Artă „Ghe. Tăttărescu” Focșani, îndrumată de doamna profesoară Constantinescu Ioana; la clasa a X-a – mențiune – GOIA EMIL de la Colegiul Național „Unirea” Focșani, îndrumat de doamna profesoară Stanciu Crenguța; la clasa a XII-a premiul special – BRICI DIANA de la Colegiul Național „Emil Botta” Adjud, îndrumată de doamna profesoară Bădură Iulia.
La limba spaniolă au obținut premiul special la clasa a VIII-a -FLOREA THEODOR elev la Åžcoala Gimnazială „Åžtefan cel Mare” Focșani, îndrumat de doamna profesoară Mihai Ionelia; la clasa a IX-a FLOREA TEODORA de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, îndrumată de aceeasi doamna profesoară și la clasa a X-a IONICÄ‚ R. DELIA ELENA de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, îndrumată de doamna profesoară Moisă Mihaela, iar la clasa a XII-a PREMIUL II – MIHAI MIHAELA de la Colegiul Național „Emil Botta” Adjud, îndrumată de doamna profesoară Moisă Mihaela.
Elevii au fost însoțiți pe perioada desfășurării olimpiadei naționale de doamnele profesoare Agapie Mariana de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu, cei de la limba franceză, și Constantinescu Ioana de la Liceul de Artă „Ghe. Tăttărescu” Focșani, elevii de la italiană și spaniolă.
Felicitări tuturor participanților la etapa națională a olimpiadei și profesorilor care i-au îndrumat.

                        Inspector școlar Bogdan Ciubotaru

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?