Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Rezultate bune la Olimpiada Judeţeană de Limbă şi Comunicare


    Elevii vrânceni au reușit să obțină rezultate foarte bune la etapa județeană a Olimpiadei de Limbă, Comunicare și Literatură Română pentru gimnaziu.
    Astfel, la clasa a V-a, premiul I a fost obținut de Sara Vasile de la Åžcoala „Anghel Saligny” din Focșani, în vreme ce premiul II a fost obținut de Irina Mănăilă, elevă la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani. Premiul III i-a revenit Alexandrei Lățcan, de la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani.
La clasa a VI-a, premiul I a fost obținut de Beatrice Budeanu, elevă la Åžcoala nr.3 din Focșani. Premiul II la aceeași categorie a fost obținut de Paula Apetrei, elevă la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, iar premiul III a fost obținut de Åžtefania Vetrescu, elevă la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani.
    Elena Mocanca, elevă în clasa a VII-a la Åžcoala „Alexandru Vlahuță” din Focșani, a obținut premiul I la categoria sa. Premiul II la clasa a VII-a a fost obținut de Diana Grigore, elevă la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani, iar premiul III a fost obținut de Carmen Popa, elevă la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani.
    La clasa a VIII-a, premiul I a fost obținut de Cristina Enoiu, elevă la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, în vreme ce premiul II a fost obținut de Roberta Lungu, de la Åžcoala „Ion Basgan” din Focșani. Premiul III la clasa a VIII-a a fost obținut deTeodor – Petruț Tudorache, elev la  Åžcoala din Vulturu.
    Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani a fost gazda etapei județene a olimpiadei de anul acesta, la care au participat în total 400 de elevi din întreg județul. Etapa națională a Olimpiadei de Limbă, Comunicare și Literatură Română se va desfășura la Călimănești, în județul Vâlcea, în perioada 09-12 aprilie. Două dintre elevele care au primit premiul I s-au clasat pe locul I și la Olimpiada Lectura ca abilitate de viață, urmând a participa la faza națională, care se va desfășura la Bistrița, în perioada 03- 06 aprilie. Decizia de a participa la ambele sau doar la una dintre competiții le aparține.

Rezultatele obținute de elevii din clasele gimnaziale AICI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?