Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Doi frați, de 6 și 8 ani, la UPU după ce au fost bătuți de alt copil



    Un bătrân din Străoane a ajuns luni seara la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean, în stare gravă, cu traumatism la nivelul capului și coloanei cervicale, după ce a căzut din căruță. El a fost trimis de urgență la un spital din Iași, secția neurochirurgie, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „Z.C., bărbat în vârstă de 84 de ani, din comuna Străoane, traumatism cranian și coloană cervicală, prin cădere din căruță. Bilet de trimitere neurochirurgie Iași”.
    Doi copii din Slobozia Bradului au fost aduși luni la Unitatea de Primire Urgențe, după ce, în timp ce se jucau, micuții au fost loviți de un alt copil. Cei doi prezentau semne de lovire la nivelul capului, toracelui și abdomenului. Părinții celor doi frați nu au dorit să depună plângere la poliție pentru cele întâmplate, dar i-au atenționat pe părinții copilului recalcitrant să nu se mai repete povestea. „I.A., persoană de sex masculin, în vârstă de 8 ani din localitatea Slobozia Bradului, agresiune afirmativ, traumatism cranio-cerebral minor traumatism toraco-abdominal. Pacientul nu se internează. I.D., persoană de sex masculin, în vârstă de 6 ani, din localitatea Slobozia Bradului, agresiune afirmativ. Precipitare de la aproximativ 2 metri. Traumatism toraco-abdominal. Pacientul nu se internează”.
    Tot luni, doi bărbați și o femeie au ajuns la UPU, după ce au fost bătuți. Un bărbat din Odobești a avut nevoie de consult ORL, în urma traumatismului suferit la nivelul feței. „B.F., bărbat în vârstă de 37 de ani, din Odobești, agresiune afirmativ, traumatism cranio-facial nivel O. Bilet de trimitere ORL. I.I., femeie în vârstă de 48 de ani, din localitatea Vulturu, traumatism genunchi stâng prin agresiune. Pacienta nu se internează. M.M., bărbat în vârstă de 24 de ani, din localitatea Bordești, escoriații mână stângă prin agresiune. Pacientul nu se internează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?