Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un bărbat fără adăpost a ajuns degerat la Spitalul Județean


M.M., un bărbat fără locuință, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Greabăn, județul Buzău, a fost adus joi, în jurul prânzului, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean cu hipotermie severă. Bărbatul a înghețat din cauza  zăpezii căzute zilele trecute și a temperaturilor scăzute. Nu se știe în ce context a ajuns pe meleagurile noastre, dar medicii au decis să-l interneze în secția de Boli Interne, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    De asemenea, un bărbat, din Ciușlea, a fost trimis la Spitalul 9 București de medicii vrânceni. Inițial, el a ajuns la UPU Focșani cu traumatism puternic la nivelul capului, suferit prin agresiune. „V.G., bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Ciușlea, traumatism cranian prin agresiune cu fractură temporo-parietală stângă. Bilet de trimitere neurochirurgie – Spitalul 9 București”.
    Tot joi, o femeie din Odobești a ajuns la UPU după ce a căzut din căruță și s-a lovit la cap și față destul de grav. Femeia a fost internată la ORL, după cum se precizează în buletinul de presă al spitalului. „P.M., femeie în vârstă de 32 de ani, din Odobești, traumatism cranio-facial prin cădere de la alt nivel (căruță), epistaxis anterior bilateral. Pacienta se internează la ORL”.
    Și un tânăr din Negrilești a ajuns joi la UPU cu nasul spart, după ce a fost bătut.
„L.I., bărbat în vârstă de 24 de ani, din localitatea Negrilești, fractură de piramidă nazală prin agresiune”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?