Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ! Accident cu cinci răniți la Golești


Un accident s-a produs în această după amiază la Golești. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit, după ce un autoturism a intrat pe contrasens. Cinci persoane sunt rănite, trei având contuzii la coloană. Vom reveni cu amănunte..

UPDATE! Două camionete s-au ciocnit, una dintre ele răsturnându-se. La fața locului au ajuns ambulanțe SAJ, SMURD, echipaje de poliție. 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (16:45), în județul Vrancea, traficul rutier se desfășoară alternativ, dirijat de polițiști, pe DN2 Râmnicu Sărat – Focșani, în zona localității Golești, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Nu se cunosc, în acest moment, împrejurările producerii accidentului.
UPDATE!
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 17:35, în județul Vrancea, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN2(E85) Râmnicu Sărat – Focșani, în zona localității Golești. Circulația s-a desfășurat alternativ, dirijată de polițiști, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate două autoutilitare. Cauza probabilă a fost neacordarea priorității.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?