Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Incident în apropiere de Adjud. Un șofer de 26 de ani ar fi amenințat alți conducători auto cu un pistol


Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Fetești, județul Ialomița, ar fi tras mai multe focuri de armă în aer și a șicanat doi șoferi în trafic ieri, în jurul orei 8.30. Incidentul s-a petrecut pe DN2 E85, în apropiera localității Adjud. Polițiștii au reușit să oprească autoturismul condus de tânăr la intrarea în Focșani. Potrivit oamenilor legii, un pistol cu bile de plastic, a fost găsit în autoturism, în urma percheziției efectuate.
Tot în autoturism, polițiștii au mai descoperit și două pliculețe cu o substanță vegetală. Tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice. „Am avut o sesizare de la un conducător auto care a fost șicanat în trafic în momentul în care a vrut să treacă de pe o bandă pe alta, undeva pe DN2 E85 pe la Adjud. Ne-a sesizat telefonic că este vorba de un autoturism albastru, cu numere de Suceava, cu direcție de deplasare spre Focșani. Am mobilizat efectivele și l-au depistat în trafic la intrarea în Focșani. Între timp, a mai venit un conducător auto, care a zis că a fost supus aceleiași situații, deci a fost șicanat în trafic. În consecință, conducătorul auto vinovat a scos un pistol, care s-a crezut că este real, dar era de fapt un airsoft, un pistol cu aer, cu bile de plastic, pentru care nu trebuie autorizare, dar în schimb nu este permisă folosirea în spații publice. În urma verificărilor efectuate, în autoturism s-au găsit și două pliculețe cu niște substanțe dubioase”, ne-a precizat comisar șef Cătălin Stegărescu, șeful Poliției Rutiere Vrancea.

Atât șoferul cât și pasagera din dreapta au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice. „La data de 30 martie a.c., ora 08.50, la intrare în municipiul Focșani, pe DN 2, a fost depistat un tânăr de 26 ani, din localitatea Fetești, județul Ialomița, iar în urma controlului efectuat în autoturism a fost găsit un pistol tip airsoft de 6 mm, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Totodată, polițiștii au mai găsit în autoturism 2 pliculețe de plastic, în care se aflau o substanță vegetală uscată, care au fost de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor. Atât conducătorul auto, cât și o pasageră de 18 ani au fost conduși la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea verificării legalității deținerii și uzului de armă”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?