Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Șoferul rănit în accidentul de la Bolotești are nevoie de sânge! Tânărul de 26 de ani a fost operat deja de 4 ori


Prietenii și rudele lui Adrian Holban, tănărul de 26 de ani, rănit grav în accidentul ce a avut loc la începutul săptămânii trecute la Bolotești, îi roagă pe vrânceni să doneze sânge pentru acesta! Adrian Holban a suferit grave traumatisme la ambele picioare și se află internat la Spitalul Floreasca din București. Verișorul său, Marius Andrei, ne-a spus că starea tânărului este gravă, până în prezent acesta fiind supus la patru operații la picioare, având mare nevoie de sânge. 
„Vă rugăm ajutați-l, are mare nevoie de noi! Nu contează grupa, mergeți și donați! Orice donație contează! Cine poate dona sânge pentru prietenul nostru, Holban Adrian, o poate face și la Spitalul Județean Focșani – Centrul de Recoltare cu mențiunea numelui HOLBAN ADRIAN-IONUÈš internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. Am rugămintea ca fiecare donator să-și noteze codul primit în urma recoltării și să mi-l trimită prin mesaj privat. Adrian va fi bine cu ajutorul bunului Dumnezeu, al medicilor și al nostru! Vă mulțumesc și vă aștept în număr cât mai mare la Centrul de Recoltare! Dumnezeu să vă aibă în paza Sa! Vă rugăm mult ajutați-ne!”, este mesajul transmis de verișorul lui Adrian Holban, Marius Andrei. Acesta ne-a spus că donatorii pot trimite codul primit în urma recoltării prin mesaj privat pe contul său de facebook sau prin SMS la numărul 0736.338.959.
    Conform directoarei Centrului de Transfuzii Vrancea, Mioara Hanță, Adrian Holban are grupa de sânge 0 pozitiv. Aceasta ne-a spus că 18 persoane au donat deja pentru Adrian, sângele urmând a fi trimis astăzi dimineață la București. Cine vrea să doneze pentru a salva viața acestui tânăr, o poate face la Centrul de Transfuzii Vrancea, până în ora 12.00.
    Reamintim că „la data de 21 martie a.c., ora 17.50, pe DN 2D în afara comunei Bolotești, un tânăr de 26 ani din comuna Vizantea Livezi, în timp ce conducea o autoutilitară, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu altă autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat din comuna Mera. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului”, după cum au transmis polițiștii vrânceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?