Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

16 elevi din Vrancea, calificați la etapa națională a Olimpiadei de matematică aplicată „A. Haimovici“


Câteva zeci de elevi au obținut premii și mențiuni la etapa județeană a Concursului de matematică aplicată „A. Haimovici”, iar 16 dintre ei s-au calificat la etapa națională a competiției.
Astfel, de la clasa a XII-a, s-au calificat Mihai Pârlea și Mirel Vatră, de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, filiera tehnologică profil servicii, îndrumați de profesoara Aurora Cojocariu. Primul a obținut 25 de puncte, iar cel de-al doilea 23,5. Tot de la clasa a XII-a s-a calificat și Gabriel Auței, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, profil filologie/ științe sociale, îndrumat de profesorul Cezar Bîrgăoanu, cu 23 de puncte, Florin Ciobotaru de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, filiera tehnologică, profil servicii, cu 18 puncte, el fiind îndrumat de profesorul Laurențiu Tătaru, și Andreea Nicoleta Istrate, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, profil real, specializarea științele naturii, îndrumată de profesoara Cristina Istrate. Aceasta a obținut 15 puncte.
La clasa a XI-a, s-a calificat Vlad Dărmănescu, de la Colegiul Național Unirea, profil filologie/ științe sociale, îndrumată de Emilia Iftimie, cu 21,5 puncte; Dragoș Ioniță, de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, filiera tehnologică profil servicii, îndrumat de profesorul Eugen Alexandrov, cu 19 puncte; George Laurian Sandu, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, profil filologie/ științe sociale, îndrumat de Cezar Bîrgăoanu, cu 18,5 puncte. De asemenea, s-au mai calificat Valentina Alina Bâra, de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, filiera tehnologică profil servicii, îndrumată de profesorul Corneliu Huzum, cu 18 puncte; Iuliana Dorofte de la Liceul Pedagogic Spiru Haret, profil filologie/ științe sociale, îndrumată de Cezar Bîrgăoanu, cu 17,5 puncte; Victor Barbu, de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, filiera tehnologică profil servicii, îndrumat de Laurențiu Tătaru, cu 17 puncte; Ștefan Gheoca, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, profil real specializarea științele naturii, îndrumat de profesorul Traian Sfetcu, cu 17 puncte.
De la clasa a X-a, s-a calificat Mioara Lozneanu, de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, filiera tehnologică profil servicii, îndrumată de profesorul Eugen Alexandrov, cu 18 puncte, și Andra Cristian, de la Colegiul Național Al. I. Cuza, profil real specializarea științele naturii, îndrumată de profesorul Cătălin Uleanu, cu 17 puncte.
De la clasa a IX-a s-au calificat doi elevi. Este vorba de George Duca, de la Colegiul Național Unirea, profil real specializarea științele naturii, îndrumat de profesorul Cristinel Știru, cu 19 puncte, și Roberto Daniel Tîlvăr de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, filiera tehnologică profil servicii, îndrumat de profesorul Laurențiu Tătaru, cu 15 puncte.
Listele cu elevii premiați AICI și cu elevii calificați la etapa națională AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?