Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tenis – Maria Ciubotaru, la un turneu la Rafa Nadal Academy!


Maria-Daciana Ciubotaru, talentata jucătoare de tenis legitimată la CSM Focșani 2007, va pleca mâine dimineață în Spania, la un turneu internațional organizat de Rafa Nadal Academy. Academia lui Rafael Nadal se află pe insula Mallorca, la Manacor, orașul natal al celebrului tenisman, fost vreme îndelungată numărul 1 mondial. Sportivii care se pregătesc la academie au la dispoziție 26 de terenuri cu zgură și hard, două piscine, un teren de minifotbal, un centru de fitness ultramodern.   
Maria, fiica antrenorului de handbal al CSM Focșani 2007, Viorel Ciubotaru, va fi însoțită de mama sa, fostă jucătoare de handbal, și de antrenorul de tenis de câmp al clubului, profesorul Răzvan Bucuroiu. Împreună cu Maria, la turneul organizat de Rafa Nadal Academy se va afla și partenera sa de dublu, cu care a câștigat în ianuarie medalia de bronz a campionatului Național Individual de sală pentru U 12 și recent locul al doilea la puternicul turneu dotat cu „Cupa Tennis Team”, Briana-Maria Spătaru, de la LPS-CSS Pitești.
Pentru Maria-Daciana Ciubotaru va fi a doua participare la un turneu peste horate după cel de la Chișinău, de anul trecut. În ultimul an, Maria a avut o ascensiune impresionantă în tenisul juvenil din România, urcând între primele opt jucătoare la simplu și între primele trei la dublu. A câștigat turnee de simplu și de dublu iar acum va încerca familiarizarea cu tenisul de nivel internațional în concursul organizat de una dintre importantele școli de tenis din Europa!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?