Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Fotbal județean – Sferturile Cupei României, cu un joc mai puțin!


Sferturile de finală ale Cupei României – etapa județeană, vor avea loc mâine pe trei terenuri: la Nănești, Clipcești și Dumbrăveni. Partida programată la Odobești nu se va mai disputa deoarece ACS a anunțat că nu se va prezenta!
Derbiul sferturilor va fi la Dumbrăveni unde Euromania, echipa de pe locul 3 al superligii Altdorf Tehnic va întâlni formația de pe locul al doilea, Victoria Gugești. În campionat, în toamnă, pe teren propriu, gugeștenii au câștigat cu 1-0, dar acel scor poate fi nerelevant pentru meciul de mâine! Este de așteptat să fie un joc echilibrat, în care gazdele, cu cele câteva transferuri importante – Grigorică și Cătălin Ivanciu, foști la CSM Focșani 2007, Chiriță, Dani Olteanu și Zăgan, foști la ACS Odobești, să forțeze intrarea în semifinalele cupei. Ceea ce nu ar fi o surpriză! Până una-alta, Euromania este deținătoarea Cupei pe care a câștigat-o în vară, pe Milcovul, când s-a impus în fața Odobeștiului după un festival de goluri! Partida va fi arbitrată de Octavian Bucătaru, Cristian Voicu și Sorin Bîrzan iar observator va fi Ovidiu Rusu.
Și celelalte două sferturi sunt de urmărit pentru că nu au pot oferi surprize, așa cum se întâmplă în multe jocuri din Cupă!
La Nănești, Tractorul va primi replica Naționalului Golești. În turul campionatului, la Nănești, a fost egal la zero iar Tractorul este neînvinsă pe teren propriu! Oaspeții de mâine vor avea o misiune dificilă! Valoroasa apărarea a Naționalului, cu experimentații Irimia în poartă și Vlase și Postolache în centru va avea de lucru cu atacul sprințar al gazdelor. Vor arbitra Alexandru Mălinaș, Gabi Carabă și Alexandru Vrabie. Observator va fi Florin Tudosă.    
Pe terenul din Clipicești, Unirea Èšifești va juca împotriva liderei Superligii Altdorf Tehnic, CSM Focșani 2007. Chiar dacă în tur, pe același teren, focșănenii au câștigat cu 4-0, lucrurile nu sunt tranșate dinainte! În toamnă, focșănenii s-au desprins foarte greu pe un teren cu dimensiuni la limitele inferioare, cu smocuri de  iarbă ce au făcut dificil controlul mingii și în fața unei formații ambițioase! Plusul de pregătire al oaspeților, care au jucat în intersezon multe amicale, dar și de valoare individuală și de grup, le dă acestora prima șansă la calificare!
Vor abitra Mădălin Ivanciu, Dan Chiriac și George Dumitru iar observator va fi Adrian Martinescu. 
Calificarea va fi decisă într-o singură partidă! În caz de egalitate după 90 de minute  vor fi jucate două reprize de prelungiri a câte 15 minute, iar dacă egalitatea persistă, vor fi executate lovituri de departajare.        

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?