Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Fără permis, prins de polițiști în timp ce conducea un moped neînregistrat


Un tânăr de 18 ani este cercetat penal deoarece a condus un motoscuter fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie, iar doi șoferi pentru că au condus deși au consumat în prealabil băuturi alcoolice.
Astfel, tânărul fără permis a fost depistat pe un drum din Păunești, în timp ce conducea un moped neînregistrat. „La data de 5 martie a.c., ora 11.20, pe DJ 205 H Păunești, a fost depistat un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără număr de înregistrare și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
Potrivit polițiștilor, un bărbat de 25 de ani, din județul Bacău, a fost depistat la volan, având o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. „La data de 6 martie a.c., ora 00.05, polițiștii din Homocea au depistat un tânăr de 25 ani, din comuna Tătărăști, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ.
De asemenea, un șofer de 37 de ani a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. „La data de 6 martie a.c., ora 02.35, pe DJ 204 D Suraia, a fost depistat un bărbat de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai transmis oamenii legii.
Șoferii trebuie să știe că polițiștii vor utiliza aparatele radar pentru a-i depista pe șoferii vitezomani. Astfel, pe DN2-E85, radarele pot fi întâlnite în localitățile: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud; iar pe DN 23 la Răstoaca și Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?