Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Primăria Golești va asfalta anul acesta toate străzile din comună


Primăria Golești  va demara în această primăvară un proiect de investiții ce vizează asfaltarea a 20 de străzi cu o lungime totală de 7,8 kilometri. Autoritățile locale au semnat contractul de finanțare și au demarat procedurile de achiziție pe Serviciul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). „În această primăvară vom începe lucrările de asfaltare a 20 de străzi, care au o lungime totală de aproape 8 kilometri. Așa cum am promis, vom asfalta toate străzile care în acest moment nu sunt asfaltate. Sper ca la sfârșitul acestui an, toate străzile din comuna Golești să fie asfaltate”, a precizat primarul Alexandru Zar.  Finanțarea este asigurată prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Valoarea investiției este de un milion de euro.
    Prin proiectul finanțat prin PNDR vor fi asfaltate străzile: Fundătura Potecii, Adâncata, Matei Basarab, Mioriței, Mugur,  Pionieri, Åžoseaua Națională, Tineretului, Căprioarei, Ceahlău, Vergului, Teiului, Florilor, Victoriei, Spiru Haret, Foișor, Vasile Alecsandri, Aurel Vlaicu, Crinului,  Pășunii – asimilat DC 212.
    Primarul Alexandru Zar a precizat că țelul său este să asfalteze toate străzile din comuna Golești, iar întârzierile ce au apărut nu se datorează administrației locale. „În urmă cu câțiva ani am demarat acest proiect de reabilitare și asfaltare a străzilor din comuna Golești. O parte din aceste străzi au fost deja reabilitate și asfaltate, iar pe altele lucrările se află în diverse stadii de execuție. Am intenționat ca până la finele anului 2016 să modernizăm și să asfaltăm toate străzile principale din comuna Golești, însă acest lucrui nu a mai fost posibil din cauza blocării finanțărilor AFIR timp de 3-4 luni”, a precizat primarul comunei Golești, Alexandru Zar.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?