Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO : Copiii din Modulele Familiale Panciu au expus mărțișoare în holul Primăriei


Copiii din Modulele Familiale „Speranța” și „Fortuna” Panciu, parte din structura DGASPC Vrancea, au dorit să ureze în felul lor „O primăvară frumoasă” tuturor, oferind cu dărnicie bucurie ochilor și veselie sufletelor prin expoziția de mărțișoare și felicitări realizate chiar de ei înșiși. Sub îndrumarea educatoarelor lor, ei au reușit să aducă mireasma primăverii și bucuria culorii în holul Primăriei Panciu care, prin bunăvoința primarului Iulian Nica, găzduiește expoziția. Toate aceste simboluri ale primăverii, indiferent că sunt mai stângaci sau mai elaborat realizate, sunt dovada sensibilității, talentului, răbdării și străduinței acestor copii de a arăta că pot face lucruri minunate care aduc, cu adevărat, bucurie celor care le privesc! Și, cu toate că expoziția are un scop, și anume ca din vânzarea acestor mărțișoare copiii să adune suma necesară organizării unei excursii, nu au îndrăznit să le pună un preț, ci să lase la latitudinea potențialilor cumpărători să ofere cât doresc. „Mărțișoarele sunt neprețuite! Dumneavoastră faceți prețul! Dar nu uitați! Cumpărând un mărțișor ne dăruiți o excursie!”, a fost mesajul acestor copii, afișat alături de mărțișoare, acolo unde au pus și urarea lor comună către toată lumea: „Copiii Modulelor Familiale „Fortuna” și „Speranța” vă urează o primăvară frumoasă!”.
    Aflați la prima lor expoziție de acest gen, copiii celor două Module, la început neîncrezători, așteaptă acum cu emoție să vadă dacă străduința lor va fi răsplătită așa încât, atunci când primăvara își va intra cu adevărat în drepturi, să plece în excursia mult visată. „Cu toate că nu au crezut că vor reuși, totuși, îndrumați de doamnele educatoare, copiii noștri au reușit să facă aceste mărțișoare în doar câteva zile. Se află la prima lor încercare de acest gen și, chiar dacă acum au fost mai stângaci, ei promit că își vor desăvârși talentul astfel încât anul viitor să vină în fața păncenilor și nu numai, cu alte modele de mărțișoare, mult mai elaborate. Ei au văzut acum că ceea ce iese din mâinile lor este apreciat și că nu trebuie neapărat să ai la îndemână cine știe ce materiale ca să reușești, ci este nevoie doar de voință, un pic de imaginație, câțiva stropi de dragoste și ceva mai multă ambiție! Este o reușită colectivă, mulțumim tuturor doamnelor educatoare pentru implicare, precum și copiilor noștri pentru realizarea acestei expoziții. De asemenea, mulțumim mult domnului primar Iulian Nica și Primăriei Panciu care, ca și acum, a fost mereu alături de acești copii”, a declarat șefa Modulelor Familiale Panciu.
    Așadar, dacă doriți să faceți o bucurie acestor copii, contribuind la împlinirea visului lor de a merge într-o excursie, puteți cumpăra de la ei un mărțișor, sau o felicitare. Le găsiți pe toate, vesele și viu colorate, în holul Primăriei Panciu!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?