Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO : Tinerii Centrului de Asistență și Sprijin vă invită la distracție și „Mărțișoare cu noroace” în Focșani Mall


Dacă treceți zilele acestea prin Focșani Mall, nu ezitați să vizitați și standurile la care tinerii Centrului de Asistență și Sprijin (CAS) Focșani al DGASPC Vrancea oferă spre vânzare „Mărțișoare cu noroace” confecționate cu talent și migală, chiar de ei înșiși. Cumpărând un astfel de mărțișor, veți contribui la împlinirea unei dorințe a acestor tineri, și anume aceea de a merge într-o excursie în viitorul apropiat. Iar dacă aveți și copii, nu ezitați să le oferiți, alături de acești minunați tineri, câteva momente de bucurie și distracție garantată! Ei vor avea ocazia să picteze pe sticlă, să creeze mărțișoare sau să fie pictați pe față de tinerii din CAS Focșani precum și de voluntarii care li s-au alăturat la acest eveniment, și anume elevi ai Liceului de Artă „Gheorghe Tattarescu”. 
    Proiectul „Mărțișoare cu noroace” se desfășoară până la data de 3 martie a.c., de copiii din cadrul CAS Focșani în parteneriat cu Focșani Mall și Fundația „Forget Me Not”. „Acțiunea se află la cea de-a treia ediție și își propune atragă cât mai mulți participanți, pentru a-i învăța pe cei mici să confectioneze mărțișoare  și să le poată oferi cu drag, celor din jur, cate un simbol al noului anotimp. Fie ca este vorba de bunica, de doamna învățătoare sau de colegele de școală sau gradiniță, gestul participanților va reprezenta o amintire unică. Acest proiect se încadrează într-o sferă ce își propune să valorifice potențialul creator al copiilor și ne îndeamnă, pe noi, cei mari, să sădim în inimile lor dragostea pentru frumos, autentic, armonie și valoare. Sărbătoarea Mărțișorului constituie o ocazie eficientă de valorificare a tradițiilor și a obiceiurilor românești și reprezintă un izvor de bucurie și satisfacție care creează copiilor o stare de bună dispoziție favorabilă atât dezvoltării psihice, fizice cât și estetice”, a spus Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, precizând că organizatorii mulțumesc sponsorilor care au avut un aport deosebit în susținerea acestei inițiative, respectiv: Carrefour Focșani, Hareion, Deep Serv și Caspro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?