Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Numărul jucătorilor de Pokemon Go din Coreea de Sud, în scădere cu 13% într-o săptămână


Numărul jucătorilor de Pokemon Go din Coreea de Sud a scăzut cu 13%, în săptămâna 6-12 februarie, comparativ cu cea precedentă, arată un sondaj citat de agenția de știri sud-coreeană Yonhap. Un număr de 5,63 milioane de persoane se presupune că ar fi jucat pe telefon acest joc între 6 — 12 februarie, în scădere de la 6,43 milioane în săptămâna de dinainte, conform unui studiu al WiseApp, companie care se ocupă de analiza aplicațiilor. Aceasta a precizat că studiul a fost realizat în rândul unui număr de 20.000 de jucători.
Numărul userilor a fost de 6,98 milioane în prima săptămână de la lansare în Google Play Store și Apple App Store în Coreea de sud, pe 23 ianuarie. Prezent în mai mult de 130 de țări, Pokemon Go a fost descărcat de 500 milioane de ori, iar jucătorii au mers în timpul jocului, cumulat, mai mult de 4,6 miliarde de kilometri.
În Pokemon Go, jucătorii sunt încurajați să parcurgă distanțe mari în căutarea unor personaje online care par că există în lumea reală, dar sunt văzute prin intermediul smartphone-urilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?