Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbați tratați de medici după ce au ajuns la spital bătuți. Un altul a încercat să se otrăvească


Doi frați din comuna Broșteni au fost aduși la Unitatea de Primire Urgențe (UPU), duminică dimineață, după ce au fost implicați într-un scandal, într-un restaurant din zona Sud a municipiului Focșani. „G.V.L., bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Broșteni, traumatism crasnio-cerebral cu plagă contuză de circa 1 cm, piramidă nazală și sprâncenară stângă, uz nociv de alcool, agitație psihomotorie. Bilet de trimitere psihiatrie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. În prezent, pacientul se află internat în cadrul secției de chirurgie. „G.C. bărbat în vârstă de 32 de ani, din Broșteni, agitație psihomotorie, uz nociv de alcool, escoriații lob ureche stângă prin agresiune. Bilet de trimitere psihiatrie”, se arată în același buletin.
Majoritatea persoanelor care au ajuns la UPU în sfârșitul săptămânii trecute prezentau leziuni suferite în urma unor bătăi. Astfel, un bărbat din comuna Garoafa a ajuns la UPU sâmbătă. El prezenta policontuzii și o lovitură în zona capului. „D.M., bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Garoafa, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie toraco-abdominală. Pacientul refuză internarea”.
Un tânăr din Focșani a refuzat internarea, deși prezenta mai multe lovituri suferite prin agresiune. „S.Ș., bărbat în vârstă de 24 de ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral acut deshis cu plagă contuză retroauriculară stângă, contuzie cervicală prin agresiune, contuzie cot și antebraț stâng, contuzie toracică și abdominală. Refuză internarea”. De asemenea, un alt bărbat din Focșani a refuzat să fie internat, după ce a ajuns la UPU. Acesta se afla sub influența alcoolului, era lovit în zona feței și a toracelui. „M.M., bărbat în vârstă de 43 de ani, din Focșani, traumatism cranio-facial cu escoriații piramidă nazală prin agresiune, contuzie toracică, uz nociv de alcool. Refuză internarea”.
Un tânăr de 27 de ani, din Focșani, a părăsit spitalul fără aviz medical, deși a ajuns la UPU din cauza mai multor traumatisme suferite în urma unei altercații. „S.A., bărbat în vârstă de 27 de ani, din Focșani, pacientul părăsește spitalul fără aviz medical, traumatism cranio-facial prin agresiune, traumatism toracic, contuzie coloană cervicală. Părăsește spitalul fără aviz medical”. De asemenea, un bărbat din comuna Cotești s-a prezentat la UPU la 3 zile după ce a suferit o fractură costală prin agresiune, dar a refuzat internarea. „V.C., bărbat în vârstă de 41 de ani din localitatea Cotești, traumatism toraco-abdominal cu fractură de arc costal C8 stângă prin agresiune, veche de 3 zile, prin agresiune. Refuză internarea”.
Lista persoanelor care au ajuns la UPU în urma unor agresiuni fizice continuă cu un tânăr din Cotești. „C.I.M., bărbat în vârstă de 18 ani, din Cotești, traumatism cranio-cerebral minor prin agresiune. Pacientul nu se internează”.
Un bărbat din Nereju, care a căzut dintr-o căruță, a avut nevoie de internare în cadrul secției de chirurgie. „L.R., bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Nereju, traumatism toracic stâng, prin cădere din căruță. Internat chirurgie”. Un bărbat din Vaslui se află internat la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean, după ce a ingerat o substanță deosebit de toxică. „L.V., bărbat în vârstă de 35 de ani, din Vaslui, intoxicație acută organofosforică. Internat Terapie Intensivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?