Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Ozonoterapia în patologia vasculară


Doctorița Jeni Violeta David, medic ozonoterapeut, de la Clinica Viomed Focșani, practică Ozonoterapia în Focșani de aproape 7 ani și spune că pacientul mulțumit de rezultatele terapiei este cea mai bună dovadă că terapia funcționează foarte bine, ca atare, sau combinată cu o terapie preexistentă a pacientului.
    „Orice durere, suferință, sau boală cronică este cauzată de o insuficiență de oxigen la nivel celular”, spunea Arthur C. Guyton.
    Stresul oxidativ reprezintă un dezechilibru în raportul dintre prooxidanți și radicali liberi și este indus de agenții chimici și fizici. El apare datorită unei tulburări în metabolismul mitocondrial (mitocondrie, uzinele energetice a celulei). El este responsabil pentru numeroase patologii: ateroscleroza, diabet, neoplazie, boli neuro-degenerative, hipertensiune arterială, vătămare cauzată de reperfuzie, artrită reumatoidă, îmbătrânire.
    Ozonul reduce stresul oxidativ, fiind un bun sprijin al afecțiunilor sistemului circulator. Dintre acestea enumerăm:
– Accidentul Vascular Cerebral, la 90 de zile de la atac
– Arteriopatii obliterante
– Hemoragii
– Insuficiențe venoase
    Ozonul are efect antitrombotic, prin reducerea agregării plachetelor. Dintre patologiile vasculare mai des întâlnite enumerăm:
– Arteriopatia periferică
– Tromboza venoasă profundă și superficială
– Impotența și tulburările erectile
– Previne complicațiile vasculare ale diabetului, spune dr. Jeni Violeta David de la Clinica Viomed Focșani.
    Clinica Viomed se află pe Strada Popa Șapcă, Nr. 9, Apartament 2 BIS (în spatele farmaciei 24). Programările se pot face zilnic, la numărul 0726.718.442, sau prin mesaj la numerele 0760.092.361, 0767.408.495. Clinica Viomed Focșani poate fi găsită și pe site: 
http://vio-med.ro/terapii/

    Cu doctorița Jeni Violeta David ne vom reîntâlni săptămânal și vă vom prezenta efectele miraculoase ale ozonoterapiei, pentru fiecare afecțiune în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?