Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GRAMMY 2017: Divele pop s-au duelat în ținute provocatoare pe covorul roșu


Divele muzicii pop s-au duelat, duminică, pe covorul roșu la decernarea Premiilor Grammy, iar ținutele lor provocatoare și subtilele declarații cu încărcătură politică au ridicat sprâncene în noaptea galei anuale mult-așteptată în lumea internațională a industriei muzicale.
La o săptămână după spectaculosul recital din deschiderea finalei Super Bowl și cu puțin înainte de show-ul inedit alături de formația rock Metallica, Lady Gaga și-a făcut apariția în zona destinată starurilor purtând o jachetă neagră tip bolero, strălucitoare și foarte sumară, pantaloni foarte scurți accesorizați cu lanțuri și cizme strâmte și înalte, după cum arată Reuters.

Înaintea sa, Joy Villa a stârnit rumoare în spatele aparatelor de fotografiat când și-a îndepărtat pelerina albă de dimensiuni considerabile dezvăluind o rochie mulată purtând celebrul slogan al președintelui american Donald Trump ”Make America Great Again” și numele acestuia pe spate. Chance the Rapper, nominalizat la nouă premii Grammy, a sosit la gală purtând un hanorac negru pe care erau afișate cuvintele ”Obama” pe spate și ”Thank you” în față.
Beyonce, cu nouă nominalizări la premiile Grammy și însărcinată cu gemeni, a compensat apariția sa lipsită de strălucire de pe covorul roșu prin spectacolul susținut pe scenă îmbrăcată într-o rochie aurie, strălucitoare, vaporoasă, accesorizată cu o coroană aurie, înfățișând o zeiță a pământului. Concurând cu Beyonce pentru toate cele trei mari premii — cel mai bun album, cea mai bună înregistrare și cea mai bună piesă — Adele a ales o ținută mai modestă optând pentru o rochie Givenchy, strălucitoare, cu mâneci lungi, verde-lichen. Artista s-a impus drept marea câștigătoare a celei de-a 59-a ediții a premiilor Grammy, duminică seară, la Los Angeles, reușind să-și învingă marea rivală la cele mai importante categorii adunând în total cinci premii față de Beyonce care a câștigat doar două, deși a condus în topul favoriților cu nouă nominalizări, conform agențiilor internaționale de presă.

Katy Perry și-a asortat coafura blond platinat cu o ținută purtând semnătura Tom Ford, scăldată în zona superioară în nuanțe de aur topit, cu o mare de pene mov în partea de jos. Vedeta pop a făcut declarații politice, însă a avut grijă ca acestea să rămână evazive. ”Există atât de multă fragmentare, oamenii se află fie de o parte, fie de alta, iar noi nu trebuie decât să ne ascultăm unii pe alții”, a susținut Perry.

Ceremonia anuală de decernare a Premiilor Grammy este locul în care vedetele pop forțează nota în ceea ce privește moda, depășind limitele ținutelor cu note clasice pentru care optează colegii lor din lumea filmului, două săptămâni mai târziu, la gala Premiilor Academiei — fie abordând o vestimentație foarte sumară, fie cu show-uri uluitoare, precum apariția lui Gaga la premiile Grammy din 2011 într-un ou transparent.

Paris Jackson, fiica de 19 ani a regretatei legende pop Michael Jackson, a sosit la gală îmbrăcată într-o rochie mărgelată multicoloră, marca Balmain, la care a asortat o declarație plină de mister în ceea ce privește planurile sale muzicale. ”Cred că vom afla”, a răspuns ea pe un ton glumeț întrebată ce are în vedere în viitorul apropiat, după cum arată sursa citată. Carrie Underwood, nominalizată la Grammy cu piesa country ”Church Bells”, a purtat o rochie roșie strălucitoare marca Nashville, cu decolteu și răscroială prelungă. O rochie roșie cu decolteu și răscroială generoasă a fost și opțiunea cântăreței country Faith Hill.
Jennifer Lopez, însă, a mers pe varianta unei ținute de culoarea lavandei, dezvăluind mare parte din silueta sa datorită unui decolteu și a unei răscroieli profunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?