Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Box: Pacquiao îi lasă pe fani să-i aleagă viitorul adversar


Pugilistul filipinez Manny Pacquiao, campionul mondial WBA la categoria semimijlocie, le-a cerut luni fanilor care îl urmăresc pe Twitter să aleagă numele viitorului său adversar pentru un meci care, în ciuda negocierilor începute în Australia, va avea loc în cele din urmă în Emiratele Arabe Unite, informează AFP.
„Ne întâlnim în Emiratele Arabe Unite la următorul meu meci”, a scris pe Twitter starul mondial, excluzând opțiunea Brisbane unde boxerul de 38 de ani l-ar fi întâlnit pe 1 aprilie pe australianul Jeff Horn, conform presei. Într-un alt mesaj pe Twitter, Pacquiao, ales senator anul trecut, s-a adresat celor 108.000 de „followers” solicitându-le să aleagă un viitor adversar între Horn, americanul Terence Crawford, și britanicii Amir Khan sau Kell Brook pentru meciul din Emiratele Arabe Unite, fără a preciza data acestui meci. Peste 10.000 de fani au răspuns în câteva ore după acest mesaj pe Twitter. Suspansul se păstrează deci în jurul viitorului meci al lui Pacquiao, după ce se părea că îl va întâlni pe Jeff Horn.
    Ministrul turismului din statul australian Queensland anunțase în urmă cu două săptămâni că a început negocieri pentru organizarea acestui meci la Brisbane.
Pacquiao a revenit pe 5 noiembrie în ring după șapte luni de la retragere. El l-a învins pe americanul de origine mexicană Jesse Vargas și și-a recuperat titlul WBO la categoria welter. Pugilistul filipinez totalizează 59 de victorii în 67 de meciuri, în timp ce Horn are 16 victorii din 17 meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?