Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Șah. CSM Focșani 2007 – Opt medalii la Campionatul Național Individual pentru copii, juniori și tineret!


Șahiștii Focșaniului au câștigat un titlu de campion național și medalia de aur la șah clasic – Cătălin-Lucian Pătrașcu, două titluri de vicecampioni ai României și medalii de argint – Matei-Ionuț Acsinte, la șah clasic și Cosmin Vasiliu, la dezlegări, toți, la 18 ani și cinci medalii de bronz – Cristian-Gabriel Ungur, la dezlegări, 8 ani, Anamaria Rață, la 14 ani, șah rapid, Mălina-Andreea Aciu, 16 ani la dezlegări, Cătălin-Lucian Pătrașcu, la șah rapid și dezlegări.

Șahiștii de la CSM Focșani 2007 au încheiat ieri, 12 februarie, cu un nou rezultat de senzație participarea la Campionatul Național Individual de șah pentru copii, juniori și tineret care a avut loc la Băile Felix începând cu a doua zi a acestei luni. La ediția de anul trecut, au fost șapte medalii, în timp ce acum focșănenii s-au întors acasă cu opt medalii.
De această dată a fost o singură medalie de aur, obținută de campionul din 2016 la șah clasic 18 ani, Cătălin-Lucian Pătrașcu, cel care a mai câștigat două medalii de bronz, la șah rapid și la dezlegări și s-a clasat pe locul 5 la blitz. Anul trecut au fost două medalii de aur la șah clasic, campioana din 2016 la 14 ani, Mălina-Andreea Aciu urcând în acest an la 16 ani unde s-a clasat pe locul al șaselea.
În februarie 2017 sportivii de la CSM Focșani 2007 au câștigat două medalii de argint, prin Matei-Ionuț Acsinte la șah clasic și Cosmin Vasiliu, la dezlegări, ambii, la 18 ani.
Au urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere și au primit medalii de bronz și Cristian-Gabriel Ungur la dezlegări, 8 ani, Anamaria Rață, la șah rapid, 14 ani, Malina-Andreea Aciu, la dezlegări 16 ani.
Clasări foarte bune au avut și alți sportivi ai CSM Focșani 2007 – Carmen-Teodora Dragomir, la 12 ani, Teodora Avădăni, Alexandra-Ioana Banciu, la 14 ani.       
 Șahiștii de la CSM Focșani 2007 sunt pregătiți de antrenorul Nicoole Petre Grigore iar președinte al secției de șah a clubului este Aurelian Grigore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?