Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Soț și soție, internați la spital cu arsuri după ce au încercat să aprindă focul cu motorină


Doi bărbați și două femei au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a  Spitalului Județean Focșani, în cursul zilelor de marți și miercuri, solicitând intervenția personalului medical, după ce au suferit traumatisme în urma unor agresiuni, accidente sau chiar pentru arsuri.
Astfel, marți, un bărbat din comuna Milcovul s-a prezentat la UPU, după ce în urmă cu patru zile fusese lovit în zona capului și a toracelui. În urma consultului s-a constatat că acesta nu avea nevoie de internare. „C.G., bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Milcovul, contuzie craniană și toracică prin agresiune veche de 4 zile. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă  al Spitalului Județean. În aceeași zi, o femeie din comuna Garoafa a ajuns la UPU, după ce, în urma unei agresiuni fizice, a suferit un traumatism la mâna dreaptă. Femeia nu a avut nevoie de internare. „P.M., femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Garoafa, traumatism de membru superior drept, prin agresiune. Pacienta nu se internează”.
De asemenea, o femeie și un bărbat, soț și soție, din comuna Dumitrești, au ajuns de urgență la UPU, miercuri dimineață, în jurul orelor 3.00-4.00, după ce au  încercat să aprindă focul la centrală, folosind un combustibil inflamabil. Cei doi soți prezentau arsuri, femeia la nivelul mâinilor și feței, iar bărbatul la nivelul umerilor și al picioarelor, după cum se precizează în buletinul de presă al spitalului. Cei doi au fost internați la Chirurgie plastică. „C.O.G., femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Dumitrești, arsură prin flacără, aproximativ 10%, grad III mână stângă (circular) și mână dreaptă deget II-III, arsură grad I regiunea frontală și nazală. Internată chirurgie plastică. C.C., bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Dumitrești, arsură prin flacără, grad III, 30% suprafață corporală, membru superior drept (circular), membru superior stâng (antebraț), membre inferioare bilateral, genunchi, gambe și picioare, arsură facies și regiune cervicală dreaptă, umăr și omoplat drept. Internat chirurgie plastică”.
Contactat telefonic, viceprimarul comunei Dumitrești, Marius Cătălin Bodoc, ne-a spus că nu a fost vorba despre un incendiu, ci doar despre tentativa celor doi soți de a aprinde focul. „Au vrut să aprindă focul la centrală și ar fi aruncat cu motorină. În acel moment s-a produs o flacără puternică în camera centralei, care i-a cuprins. Din spusele polițiștilor, starea lor nu era una foarte gravă și a fost chemată o ambulanță la fața locului”, ne-a precizat viceprimarul Marius Cătălin Bodoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?