Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Vrancea are încă 42 de experţi în management educaţional


Județul Vrancea are încă 42 de experți în management educațional, după ce aceștia au promovat concursul de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în management educațional seria a 11-a. Datele făcute publice de Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea arată că 69 de cadre didactice au fost admise în etapa online a selecției pentru promovarea în corpul național al experților în management educațional, iar după evaluarea dosarelor doar 42 de candidați au reușit să obțină punctajul minim de 70.
Conform datelor afișate de ISJ Vrancea pe site-ul instituției, punctajul cel mai mare, respectiv 97, a fost obținut de Victorița Matei de la Åžcoala Gimnazială Ruginești, pe poziția a doua s-a clasat Carmen Violeta Dumitru de la Colegiul „Gheorghe Asachi” din Focșani, urmează apoi Săftica Sava de la Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu” și Anca Tudor de la Colegiul „Valeriu D. Cotea” Focșani, cu câte 95 puncte.
De menționat este faptul că opt candidați au avut punctaje inferioare pragului minim, iar alți 11 candidați nu au depus dosare pentru a fi evaluate. Contestațiile pot fi depuse între 6 și 10 februarie la Inspectoratul Școlar, respectiv la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Åžtiințifice în cazul inspectorilor, iar soluționarea se va face până pe 13 februarie 2017. În perioada 14-15 februarie ISJ va întocmi lista care va cuprinde candidații promovați, pe care o va înainta la minister pentru aprobare.
În această sesiune, ISJ Vrancea a scos la concurs 110 locuri.

Lista noilor experți în management educațional AICI.
 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?