Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

ULTIMA ORĂ! Tânăr de 25 de ani, prins în flagrant în timp ce fura o poșetă dintr-o mașină. Hoțul era urmărit național


INFOPOL 
La data de 2 februarie a.c., ora 17.00, în municipiul Focșani, polițiștii au prins în flagrant un tânăr de 25 ani, din orașul Mărășești, la scurt timp după ce a spart geamul de la portiera dreapta față a unui autoturism care se afla parcat pe str. Al. Golescu și a sustras din interior o poșetă în care se aflau documentele de identitate personală, carduri bancare, două portofele, suma de 200 lei și un pandantiv. 
Bunurile sustrase au fost predate persoanei vătămate, o tânără de 25 ani din municipiul Focșani, care a apreciat valoarea prejudiciului creat la suma de 3500 lei.
În urma documentării activității infracționale polițiștii au mai stabilit faptul că tânărul este principalul suspect în cazul altor 15 furturi din autoturisme parcate în municipiul Focșani, prin același mod de operare . 
Totodată polițiștii au stabilit faptul că tânărul era urmărit național deoarece pe numele său  Judecătoria Tecuci  județul Galați, a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 359/2016 din 05.12.2016 având de executat 2 ani și 624 zile închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fapt pentru care a fost depus la Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei.   
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?