Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

ORIBIL! Copilă de 12 ani, supusă la perversiuni sexuale de propriul tată. Era pusă să aleagă între sexul oral și cel anal


O bestie cu chip de om și cu instincte animalice, astfel poate fi descris un bărbat de 36 de ani, din Valea Sării, care și-a violat propria fiică, de numai 12 ani.  Potrivit procurorilor, care l-au trimis în judecată pentru viol, corupere sexuală și violență în familie, din luna februarie până în mai 2015, Marian D. și-a violat copila de 7 ori, iar când aceasta nu a mai suportat durerea, a supus-o la perversiuni sexuale.
În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că bărbatul își agresa sexual fiica de fiecare dată când era beat. Totul se întâmpla noaptea, de regulă, când ceilalți copii și bunica acestora dormeau, mama fetei, respectiv soția sa fiind plecată la muncă în străinătate. Tatăl își trezea fiica din somn, o ducea în casa de alături, aflată în construcție, și o viola pe un pat improvizat. Nu îl opreau nici vaietele de durere ale copilei sale, nici lacrimile acesteia, nici rugămințile fierbinți de a înceta. Bărbatul o punea să aleagă între sexul oral și cel anal, fetița fiind „servită” de cele mai multe ori cu prima variantă. De instinctele animalice ale bărbatului nu a scăpat nici soacra sa, aceasta fiind violată o singură dată, în curtea casei, chiar pe pământul rece.
Nimic din toate acestea nu s-ar fi aflat dacă nu s-ar fi întors în țară mama fetiței, respectiv soția bărbatului. După o discuție mai aprinsă între aceasta și bărbat, care s-a terminat cu o bătaie, femeia și-a luat copiii, cu care a venit la Focșani și a cerut ajutorul unei cunoștințe. După câteva zile, bărbatul și-a contactat telefonic soția și a înduplecat-o să se întoarcă acasă. În acel moment, fetița de 12 ani a început să plângă, iar la insistențele mamei a povestit tot ceea ce i s-a întâmplat.
Oripilată, femeia s-a dus direct la poliție, bărbatul fiind ulterior arestat. În prezent, acesta este trimis în judecată pentru viol, corupere sexuală și violență în familie. „Marian D., de 36 ani, din Valea Sării, este trimis în judecată pentru viol, corupere sexuală și violență în familie. În perioada februarie-mai 2015, inculpatul a întreținut raporturi sexuale prin constrângere, realizate prin acte de violență, cu fiica de 12 ani. La audieri, bărbatul nu a recunoscut nimic din faptele petrecute, spunând că are pierderi de memorie. Fetița a fost consiliată psihologic„, au transmis procurorii vrânceni.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?