Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

O mașină în care se aflau trei funcționare de la Primăria Gura Caliței, lovită de un șofer vitezoman


Trei funcționare de la Primăria Gura Caliței au tras o sperietură zdravănă, miercuri dimineață, după ce mașina cu care se duceau la serviciu a fost lovită de un șofer vitezoman. Martor la eveniment a fost chiar primarului localității Gura Caliței, Gică Grosu. Acesta ne-a spus că accidentul s-a petrecut într-o curbă din localitate, dar și că șoferul care a provocat evenimentul rutier avea viteză.
În urma impactului, una dintre funcționare a fost rănită ușor. „Funcționarele veneau la muncă, miercuri dimineață, la ora 7.55, și aproape de primărie, la circa 50 de metri, într-o curbă, o mașină le-a lovit frontal din cauza vitezei și se poate vedea că a lăsat pe asfalt 25 metri de frână. Una dintre funcționarele noastre a fost rănită ușor. La un moment dat, femeia acuza dureri de cap și spunea că vede în ceață și am chemat salvarea. A fost consultată și începea să-și revină, așa că a refuzat să plece la spital, mai târziu am dus-o acasă să se odihnească”, ne-a precizat primarul de la Gura Caliței, Gică Grosu.
Tânărul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal. „La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 8.00, Cosmin N. de 22 ani din Gura Caliței, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil și a lovit un alt autoturism, care se deplasa pe contrasens. În urma impactului, o femeie, pasageră în autoturismul care se deplasa regulamentar a fost rănită ușor. În cauză s-a întocmit dosar penal”, ne-a spus subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?