Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„De Paști, o lume fără foame!” – Campanie de colectare de alimente neperisabile


Asociața „Eleison” a demarat Campania de colectare de alimente neperisabile intitulată „De Paști, o lume fără foame!”, care și-a propus atât colectarea de alimente de bază, greu perisabile, cât și colectarea de fonduri financiare pentru achiziționarea de alimente neperisabile. În județul nostru, Campania este derulată în parteneriat cu  Partida Romilor Pro-Europa Vrancea, iar donațiile se pot face până la data de 10 aprilie a.c., la Centru de Colectare deschis la sediul Partidei Romilor Pro-Europa cu sprijinul președintelui acesteia, Toader Constantin, care poate fi contactat la telefon 0773.825.933 sau 0237.212.336. „Donațiile pot consta în: ulei, zahăr, paste făinoase, pastă de roșii, cutii pateuri, unt, margarină, făină, drojdie uscată, mălai, conserve de carne, conserve de legume, conserve de pește, conserve de fructe, biscuiți, ciocolată, napolitane etc. Pentru donațiile în lei, suma minimă de depunere va fi de 25 lei! Pentru donațiile în euro, suma minimă de depunere va fi de 10 euro! Donațiile financiare care vor fi făcute cu o sumă mai mică decât minimul necesar din această campanie, vor fi direcționate către alte proiecte Eleison!”, a transmis Florica Barzoiu, prețedintele Asociației „Eleison”, prin intermediul comunicatului de presă trimis redacției noastre.      
Donații online se pot face prin paypall pe site-ul oficial al Eleison – www.asociatiaeleison.com sau în conturile deschise de Asociația „Eleison” la: BRD Bank – Agenția Slobozia, Ialomița, CIF 323 40 710 – Asociația Eleison
IBAN LEI : RO 62 BRDE 230 SV 31 023 382 300
IBAN Euro : RO 58 BRDE 230 SV 31 023 462 300
SWIFT BRDEROBU
    Cei care doresc să se implice în această campanie sau în deschiderea altor centre de colectare pot contacta organizatorii la: email: eleisonproiect@gmail.com; office@asociatiaeleison.com; telefon 0785.137.574, persoana de contact Florica Barzoiu, președintele Asociației „Eleison”. „Problema sărăciei și implicațiile ei sociale complexe ne îndeamnă să acționăm impreună ca o comunitate dinamică și responsabilă. La nivel individual nu putem decât să le întindem câte o mână de ajutor, din când în când, familiilor din medii sociale defavorizate, în timp ce, acționând ca și comunitate creștină, animată de compasiune și solidaritate, putem aduce o rază de speranță în viața acelora privați de posibilitatea de a avea pâinea cea de toate zilele. Aceste acțiuni sociale vin în sprijinul persoanelor vulnerabile, pentru a le asigura hrana necesară. În contextul în care ponderea persoanelor amenințate de sărăcie sau excluziune socială este semnificativă, acest gen de acțiuni sociale, considerăm că sunt binevenite”, a declarat președintele Asociației „Eleison”, precizând că alimentele colectate vor fi distribuite, cu sprijinul ONG-urilor colaboratoare, parohiilor locale și al autoritatilor publice locale, către persoane vârstnice, familii cu mulți copii și venituri financiare minime, familii monoparentale, someri etc., atât de Vrancea, cât și din județele Ialomița, Covasna, Constanța, Bistrița-Năsăud, Brașov și Galați. „În fiecare județ din cele menționate mai sus, se vor deschide centre Eleison de colectare a alimentelor. Pachetele cu alimente pot fi duse personal la centrele de colectare anunțate sau trimise prin colet poștal, direct la sediul organizatiei Eleison: com. Platonesti, str.Libertatii, nr.33, jud. Ialomița, cod poștal 927280. Deoarece primim periodic solicitări de acordare de ajutor umanitar constând în alimente, pentru diverse persoane cu boli grave, familii cu mulți copii și fără resurse financiare, bătrâni bolnavi și singuri, familii monoparentale, șomeri etc., Asociația Eleison consideră necesară și de utilitate socială demararea acestei Campanii Umanitare de Colectare Alimente Neperisabile – «De Paști, o lume fără foame! »”, a transmis Florica Barzoiu, prin intermediul comunicatului de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?