Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Vesti-RO a devenit parte a grupului francez Industrie Confection Gerard Losson


Alături de Formens Botosani, care este Nr. 1 în Europa în confecții de bărbați – exportă în Europa, America, Asia și Rusia, având 328 de clienți, o cifră de afaceri în 2016 de 64 mil. € și 2200 de angajați și colaboratori, în 2017 Grupul ICGL, prin intermediul ramurei sale Forwomens, va investi masiv la Vesti-RO pentru a deveni Nr. 1 în confecțiile de damă, la un nivel similar cu cel al firmei Formens.
În vederea realizării acestui obiectiv, într-o primă etapă, Vesti-RO începe angajarea unui număr de 120 de persoane în fabrica din Str. Cuza Vodă Nr. 58.
Astfel, se dorește angajarea celor mai buni specialiști în confecții din județele Vrancea, Buzău și Galați, recrutând confecționeri în mașini liniare și mașini speciale, modelieri, călcători finali și călcători interfazici.
În cadrul procesului de recrutare, care începe pe 23.01.2017, se caută personal cu experiență în domeniu confecțiilor. Vesti-RO se angajează să asigure un mediu de învățare și perfecționare pentru angajații actuali prin intermediul cursurilor de profil, dar și să organizeze cursuri de calificare pentru viitori angajați ce vor face parte din echipa Vesti-RO. „Avem încredere în acest parteneriat și dorim să aducem Vesti-RO în topul confecțiilor de damă din România și din străinătate!” – Gerard Losson, Director General ICGL Grup.
Cauți noi provocări în cariera ta? Dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică, profesionistă și cu peste 25 de ani de experiență? Vesti-RO te ajută să ajungi pe drumul către succes!

Bine ai venit în lumea noilor oportunități! Bun venit în echipa Vesti-RO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?