Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Adolescenții fugiți din Centrul de Plasament Odobești, găsiți flămânzi și speriați


Băiatul de 15 ani și fata de 14 ani, care au fugit din Centrul de Plasament de la Odobești în urmă cu două zile, pentru a-și trăi povestea de iubire, au fost găsiți de polițiștii din Tătăranu. Potrivit unor surse, cei doi adolescenți au fost găsiți flămânzi, înfrigurați și speriați. Mergeau pe o stradă din Tătăranu când au fost văzut de oamenii legii, care i-au legitimat. Cei doi nu au fugit la vederea polițiștilor, ba chiar le-au spus acestora cine sunt și unde să-i ducă.
Potrivit acelorași surse, cei doi tineri au recunoscut că se iubesc, iar în cele câteva zile cât au lipsit de la Centrul de Plasament de la Odobești ar fi stat în locuința unor cunoștințe ale băiatului din Slobozia Ciorăști. Când oamenii au auzit că cei doi tineri sunt căutați de polițiști, nu au mai vrut să le ofere găzduire. Sursele noastre ne-au precizat că după ce au fost alungați, fata i-ar fi propus băiatului să se întoarcă împreună în Centrul de Plasament de la Odobești.
„Cei doi tineri sunt teferi, întregi, nu prezintă semne că ar fi suferit vreo agresiune. Vor fi înscriși în program psihoterapeutic pentru a percepe corect noțiunea de familie, responsabilitățile acesteia, vârsta necesară. Vor fi atent monitorizați și se vor identifica cele mai bune soluții pentru a se evita astfel de comportamente, la recomandarea specialiștilor”, ne-a declarat Daniela Nicolaș directorul DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?