Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

ULTIMA ORĂ! VIDEO şi GALERIE FOTO : Bărbat găsit CARBONIZAT lângă Reprezentanţa Ford Focşani


Un  bărbat a fost găsit carbonizat între Reprezentanța Ford Focșani și unitatea militară din zonă. Din primele informații bărbatul ar fi fost găsit de un polițist care a anunțat și pompierii. Aceștia s-au deplasat la fața locului cu o autospeciala însă nu a fost nevoie de intervenție. Vom reveni cu informatii.

 
UPDATE 1! Pompierii au fost anunțați prin 112 că un bărbat arde de la brâu în sus. Identitatea persoanei nu a fost încă stabilită. „Am fost anunțați de către o persoană de acest eveniment. Apelantul ne-a anunțat pe 112 că o persoană este cuprinsă de flăcări. Acea persoană a simțit miros de fum, s-a apropiat, a văzut despre ce este vorba și a anunțat pe numărul unic de urgență 112. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Focșani care a intervenit pentru stingerea persoanei. În momentul sosirii la locul intervenției a echipajului de pompieri, s-a constatat că o persoană de sex masculin, neidentificată,  ardea de la brâu în sus. S-a intervenit pentru stingerea acestuia, ulterior colegii de la poliție fac cercetări pentru stabilirea identității și cauzelor producerii evenimentelor”, a declarat plutonier adjutant Olaru Florin, din cadrul ISU Vrancea. 
Persoana arsă a murit. 
UPDATE2! Potrivit polițiștilor, victima a ars în proporție de 80 la sută. „Este vorba despre cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, care a fost găsit  arzând cu flacără, decedat, carbonizat în proporție de 80%. Efectuăm cercetări în vederea stabilirii cauzelor decesului, cauzelor producerii incendiului și pentru  stabilirea identității persoanei respective. Nu avem nici o ipoteză la momentul ăsta. Cercetăm cum a ajuns persoana respectivă aici, cum s-a produs incendiul. Sunt de făcut verificări”, a declarat comisar șef Bogdan Enescu, șef Serviciu Investigații Criminale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?