Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO : Minifotbal – Mărășeștiul a arătat ce poate, cu adevărat!


Etapa de minifotbal din Cupa Firmelor Vrâncene a adus, sâmbătă, în Sala Polivalentă, trei perechi de echipe: Alegria și Champions Pub, Vrasinter și Suraia, Lăutarii și FC Mărășești. Dacă primele patru formații se exprimaseră cum pot ele mai bine în etapele anterioare, era de văzut cum ar putea arăta echipa FC Mărășești într-o formulă completă, dar și ce valoare are formația Lăutarilor, care a avut primul său meci în restanța de sâmbătă, cu echipa condusă în teren de Georgian Dima și de pe margine, de Remus Drăgan. Întâlnirea dintre cele două formații a închis seara cu un joc foarte frumos, în care tinerii Mărășeștiului su arătat cum trebuie jucat minifotbalul!
Despre meciuri:
Alegria – Champions Pub 3-3 (1-2)
Alegria a pornit din start cu handicapul absenței din teren a lui Adrian Toma, cel care abia încheiase partida dintre Prietenii lui Adi și Poliția, din Cupa „Adi Olteanu”.  Champions Pub, cu câțiva fotbaliști foarte buni, dintre care s-a ilustrat în mod special Cătălin Costin, autorul primelor două goluri ale meciului, a pornit furtunos. După 0-2, Alegria a început să pună presiune pe adversari, a dus scorul la 1-2, prin reușita lui Claudiu Ionescu, și-a creat o sumedenie de ocazii, însă portarul Gugeștiului a fost imbatabil. În repriza a doua Champions a dus scorul la 1-3 și părea scăpată în câștigătoare. Însă când ai în față o formație în care Claudiu Ionescu conduce jocul nimic nu-i jucat până la fluierul final. Așa s-a și întâmplat, Alegria marcând prin Postolache golul serii, care a șutat la vinclu, din apropierea centrului terenului și Chiriță, înainte de eupizarea celor 60 de minute de joc!
 
Vrasinter- Suraia 6-3 (0-1)
Formații
Vrasinter: Gabriel Diaconu, Răzvan Sava, Liviu Dumitriu, Sergiu Sava, Florin Nistor, Emil Burcăcel, Dorin Popa, Emilian Chivu, Valentin Ion, Florin Stanciu, Octavian Bucătaru.
AS Suraia: Titi Tânjală, Viorel Chifu, Ionel Zimbru, George Matei, Paul Morărescu, Lucian Lazăr, Valentin Grigorică, Claudiu Puiu, Liviu Dragomir.
Când te numești Vrasinter și ai un lot din care poți face o echipă de Liga a III-a la iarbă, nu-ți poți pune decât problema scorului cu care câștigi o întâlnire din Cupa Firmelor Vrâncene! Așa părea la început partida dintre Vrasinter și AS Suraia. Însă, după minute bune de dominare a Vrasinter-ului, George Matei de la Suraia a scăpat singur cu Gabriel Diaconu, pe lângă care a trecut mingea cu eleganță în gol. 0-1! Până la pauză, portarul Surăii a fost de netrecut, de multe ori mingea șutată de adversari s-a lovit de apărătorii din fața sa și după 30 de minute era un nevesosimil 0-1! A doua parte a întâlnirii a avut  o desfășurare asemănătoare ca direcție a jocului și posesie a mingii, dar Vrasinter-ul a găsit repede calea spre gol. A și înscris de șase ori prin Florin Nistor, Emilian Chivu, Răzvan Sava, de două ori, Valentin Ion, la capătul unei splendide acțiuni personale, și Liviu Dumitriu. Rispitoarea Vrasinter a primit două goluri în ultimele două minute, când au marcat pentru Suraia Viorel Chifu și Paul Morărescu. Scor final, 3-6!    

Lăutarii – FC Mărășești 3-9 (0-3)
Formații
Lăutarii: Ionuț Istrate, George Bogzeanu, Dan Bondarenco, Cristian Duță, Florin George Turcu, Vali Pîrvu, Alexandru Avramescu, Emanuel Ivanciu, Cristian Bunădimineața, Ionuț Hotar, Viorel Turcu, Ionuț Zăgan, Robert Murgu, Ciprian Goia.
FC Mărășești: Laurențiu Schitea, Remus Mitală, Dragoș Lăbunț, Ionuț Zaharia, Georgian Dima, Dănuț Docan, Cătălin Grama, Florin Dascălu, Cătălin Gheorghiceanu, Ștefan Luca, Bogdan Stratulat. 
Lăutarii au prezentat o echipă din care fac parte fotbaliști adevărați, așa cum sunt Ionuț Istrate, Alexandru Avramescu, Emanuel Ivanciu. Au avut, însă ghinionul să întâlnească o echipă a Mărășeștiului care față de etapa trecută a avut și portar, ceea ce i-a permis excelentului Georgian Dima să joace în teren și să și înscrie de două ori. Meciul nu a avut istoric, Mărășeștiul conducând la pauză cu 3-0, prin golurile lui Bobo Stratulat, Grama și Docan. La reluare, Ionuț Istrate și-a făcut datoria de marcator ducând scorul la 1-3, Georgian Dima a pornit apoi într-o acțiune personală încheiată cu gol, Docan a mărit apoi diferența la patru lungimi, Istrate a mai marcat o dată, dar Stratulat, Dima și Docan au dus scorul la 2-8. Ionuț Istrate a reușit al treilea gol al său, ddupă care Dragoș Lăbunț a șutat formidabil cu stângul lăsându-l spectator pe Ivanciu! 3-9, și s-a încheiat cel mai frumos meci al zilei!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?