Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Șaisprezece suspecți arestați în cazul jafului asupra lui Kim Kardashian de la Paris


Șaisprezece persoane au fost arestate luni, la Paris dar și în alte regiuni din Franța, pentru posibila implicare în jaful de notorietate căruia i-a căzut victimă vedeta americană Kim Kardashian, în apartamentul unui hotel din Paris, în luna octombrie, conform AFP care citează surse din poliție.
În noaptea de 2 spre 3 noiembrie, vedeta în vârstă de 35 de ani a fost tâlhărită sub amenințarea armei într-un discret apartament hotelier de lux din Paris. Faptele au avut loc la ora 03:00 dimineața când cinci indivizi mascați și îmbrăcați în polițiști au pătruns în reședința în care era cazată vedeta, situată în exclusivistul arondisment 8. Potrivit postului de radio ‘RTL’, indivizii au legat-o cu cătușe pe Kim și au încuiat-o în baie în timp ce au efectuat jaful. Câteva minute mai târziu, hoții au plecat cu o pradă în valoare de 9 milioane de euro, în mare parte bijuterii, dintre care unele împrumutate de case importante de bijuterie. Acesta a fost cel mai mare jaf de bijuterii de la o persoană particulară produs în Franța în ultimii 20 de ani. Din neatenție, hoții au pierdut din pradă un colier cu o cruce din platină bătută cu diamante, în valoare de 33.000 de dolari. Pandantivul, o bijuterie realizată de Jacob & Co, a fost găsit de un trecător, pe stradă, în apropierea locului în care s-a produs jaful. 
Poliția franceză a percheziționat luni dimineață mai multe domicilii, reușind să recupereze sume de bani și ridicând anumite dovezi. Perchezițiile au fost desfășurate simultan la adrese din Paris și în câteva locații din sudul Franței, adrese obținute în urma anchetei ce a pornit de la urmele de ADN lăsate de hoți la locul jafului. În urma analizelor, poliția a ajuns la concluzia că unele urme de ADN corespundeau unui individ cu antecedente penale, cunoscut pentru implicarea și în alte jafuri.
Polițiștii francezi sunt de părere că atacatorii au primit un pont din interior. Surse apropiate cazului, citate de TMZ, nu cred că a fost vorba de o întâmplare. Este ciudat că atacatorii au știut momentul exact în care vedeta se afla singură în cameră. Când au avut loc faptele, bodyguardul vedetei le însoțea într-un club de noapte pe surorile sale, Kourtney Kardashian și Kendall Jenner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?