Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

S-a prelungit perioada de depunere a dosarelor pentru cei care vor să culeagă zmeură în Portugalia


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea – compartimentul Eures, anunță prelungirea valabilității ofertei de lucru până la data de 23 ianuarie 2017, în vederea acoperirii a 300 de locuri de muncă puse la dispoziție de angajatorii din Portugalia, pentru recoltarea zmeurei. Așadar, vrâncenii care doresc să se angajeze pe unul din aceste posturi se pot înregistra, în vederea participării la selecție, la sediul AJOFM Vrancea, persoană de contact consilierul EURES Daniela Brihoianu, și pot suna pentru amănunte la numerele de telefon 0237.224.677, 0237.224.678.
    Potrivit comunicatului de presă trimis redacției noastre, înregistrarea se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM Vrancea); copie de pe actul de identitate sau pașaport (valabile minim 6 luni); copie de pe actul de studii; CV model Europass în limba română; cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.
    Selecția se va desfășura în perioada 25 – 26 ianuarie 2017, la Târgoviste – judetul Dâmbovița, strada Tineretului nr.1 A, în incinta Clubului Studenților, începând cu ora 9.00.
    Durata contractelor de muncă este de aproximativ două luni, iar angajarea este estimată a fi din luna februarie/martie 2017 până în luna mai sau iunie 2017.
Salariul este de 613,33 euro brut/lună, se plătește în ultima zi a fiecărei luni, iar cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1euro pe zi.
    Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât și angajatorul pot rezilia contractul, însă costul călătoriei de întoarcere la domiciliu trebuie suportat de către angajat. „Lucrătorul trebuie să dețină cel puțin 250 de euro pentru a fi în măsură să se întoarcă în țara sa în caz de necesitate, precum și pentru a-și asigura mijloacele de supraviețuire în timpul primei luni”, se mai precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?