Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

O tânără din Suraia, adusă la spital leșinată din cauza intoxicației cu monoxid de carbon


Un bărbat din comuna Sihlea a refuzat internarea, deși a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe lovit în zona capului în timpul unui accident rutier. „B.C.C., bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Sihlea, traumatism cranio-cerebral închis prin accident rutier cu plagă escoriată dreaptă. Pacientul refuză internarea”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență Focșani.
O femeie din comuna Tâmboiești a ajuns la UPU cu mai multe traumatisme suferite în urma unui accident rutier. Aceasta a fost internată în cadrul secției de ortopedie. „I.R.M., femeie în vârstă de 28 de ani din localitatea Tâmboiești, policontuzionată prin accident rutier, plagă contuză genunchi drept, impotență funcțională membru inferior drept. Pacienta este internată pe ortopedie”.
    O tânără din comuna Suraia a fost adusă la spital în stare de leșin, după ce fusese intoxicată cu monoxid de carbon. „M.C.S., femeie de 20 de ani din Suraia, intoxicație cu monoxid de carbon, criză lipotimică. Pacienta se internează pe secția boli interne”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?