Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Minifotbal, Cupa Firmelor Vrâncene – Astăzi, restanța dintre Lăutarii și FC Mărășești!


Cupa Firmelor Vrâncene va avea a doua etapă duminică, 8 ianuarie. Până atunci, astăzi, de la ora16.00, în Sala Polivalentă se va disputa un meci contând pentru prima etapă. Se vot întâlni Lăutarii și FC Mărășești, echipă înscrisă în competiție după începerea acesteia. Pentru ambele formații va fi prima apariție în Cupa Firmelor Vrâncene în actuala ediție, dar se anunță o dispută frumoasă între o echipă a Lăutarilor ce are un lot redutabil și o alta, tânără și mereu spectaculoasă, a Mărășeștiului!
Lăutarii s-au înscris în Cupa cu un lot care îi cuprinde pe Ionuț Istrate, Ciprian Goia, George Bogzeanu, Marian Turcu, Cristian Duță, Alexandru Avramescu, Iulian Hotar, Vasilică Pîrvu, Cristian Bunădimineața, George Turcu, Manuel Ivanciu, Dan Bondarenco, Adrian Feraru.
Câțiva dintre jucătorii cu care Mărășeștiul a făcut senzație în Cupa de Iarnă Railex de la Bacău, din 17-18 decembrie 2016, au migrat către alte echipe din Cupa Firmelor Vrâncene, dar au rămas suficient de mulți fotbaliști care să facă din revelația Ligii de minifotbal Autovip un pol de atracție al competiției din Sala Polivalentă!
Altfel spus, iubitorii minifotbalului pot urmări astăzi, de la ora 16,00, în Sala Polivalentă, un meci care merită să fie văzut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?