Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Șoferi trimiși în judecată după ce au fost prinși băuți la volan


Mai mulți șoferi au fost trimiși în judecată după ce au fost surprinși conducând pe drumurile publice deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Indiferent de concentrația de alcool cu care au fost depistați la volan, șoferii vor trebui să răspundă în fața judecătorilor pentru faptele comise.
          „-Dumitru S., de 56 ani, din Homocea, este trimis în judecată pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. La data de 24 aprilie 2016, la ora ora 8.43, a fost oprit de organele de poliție care l-au testat, iar în urma recoltării mostrelor biologice a rezultat o alcoolemie de 0,90 grame la mie.
          -Cosmin Ionuț R., de 30 de ani, din Èšifești, este trimis în judecată pentru conducere pe drumurile publice sub influența alcoolului. La data de 25 mai 2016, în jurul orei 6.15, polițiștii din Panciu au fost anunțați prin intermediul 112 despre producerea unui eveniment rutier. Aceștia s-au deplasat în zona unei benzinării, unde l-au identificat pe Cosmin Ionuț R., care condusese o autoutilitară și acroșase un alt autoturism însă nu a oprit, motiv pentru care șoferul vehiculului lovit a sunat la 112. La audieri, inculpatul a declarat că a stat în stația PECO până dimineață, timp în care a consumat diverse băuturi alcoolice. Apoi a urcat la volan și a încercat să întoarcă, moment în care a acroșat celălalt vehicul, căruia i-a distrus una dintre oglinzile retrovizoare, însă nu a oprit, continuându-și deplasarea. A fost oprit de polițiștii sesizați pe 112, după care a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice.
           -Marius Adrian B., de 30 de ani, din Ruginești, este trimis în judecată pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. La data de 21 iulie 2016 inculpatul conducea un autoturism pe raza municipiului Adjud când în jurul orei 2.30 a fost oprit de un echipaj de poliție care a simțit că bărbatul consumase băuturi alcoolice, iar la testare a reieșit o alcoolemie de 1,75 grame la mie. Acesta a recunoscut și a spus că a băut bere și vin”, potrivit procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?