Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Tânărul arestat la domiciliu, care a căzut cu mașina într-o râpă la Vizantea, găsit într-un bar


Tânărul de 28 de ani, care la începutul lunii august a provocat un accident de circulație pe raza localității Vizantea Livezi, în urma căruia o tânără de 17 ani și-a pierdut viața, și care a fugit de acasă deși era arestat la domiciliu, a fost găsit marți seară într-un bar din localitate. Polițiștii au fost anunțați de persoanele aflate în local că Marius D. se află în incintă. Oamenii legii au ajuns în scurt timp în bar și l-au reținut pe bărbat.
Potrivit polițiștilor, tânărul a fost prezentat în fața Judecătoriei Panciu cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au acordat termen pentru 30 decembrie. „Termen acordat în vederea administrării probei testimoniale, la solicitarea apărătorului inculpatului și a reprezentantului Parchetului. Încheiere de ședință 28.12.2016”, este decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.
Marius D. a fost arestat în luna august pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis, în urma accidentului produs chiar de el în prima zi a lunii. În urma accidentului, Daniela M., de 17 ani, din județul Galați, a decedat după ce mașina în care se afla ca și pasager s-a prăbușit într-o rapă. Ulterior, tânărul a fost plasat în arest la domiciliu, dar la mijlocul acestei luni, polițiștii care îl verificau nu l-au mai găsit acasă. „În cadrul verificărilor făcute de lucrătorii de poliție în cadrul executării arestului la domiciliu, inculpatul nu a fost găsit”, ne-a precizat, pe 21 decembrie, subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvant al IPJ Vrancea. A fost găsit marți seara, dar nu acasă, ci în bar, distrându-se.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?