Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Mama, tata și fiul, trimiși în judecată de procurori


Trei membri ai unei familii din comuna Nereju au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Tatăl și fiul, respectiv Gheorghe B., de 62 de ani, și Gheorghe Teodor B., vor fi judecați pentru violare de domiciliu, lovire și amenințare. Soția primului bărbat, care este mama lui Gheorghe Teodor B., va fi judecată pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. 
    Faptele pentru care vor fi judecați cei trei au fost comise în ziua de 17 decembrie 2013, iar victima este rudă cu agresorii, fiind fratele bărbatului de 62 de ani. În acea zi, victima era în curte. Sorta niște butelii și aduna frunzele, moment în care a auzit un zgomot asemănător cu cel al escaladării unui gard. Nu a avut timp să-și dea seama ce se întâmplă că a și fost lovit cu un par în cap de nepotul său. În urma loviturii primite, victima s-a prăbușit printre butelii. Între timp, în curte ajuns și fratele său, cei doi intruși continuând să o lovească pe victimă. În timp ce nepotul îl lovea pe unchi cu parul, fratele îl lovea o greblă.
    În tot acest timp, Domnica B., cumnata victimei, își îndemna soțul și pe fiul său să-l omoare. „Omorâți-l mă, că dacă nu, vă omor eu pe voi”, ar fi strigat femeia din toți rărunchii. Pe lângă faptul că l-au snopit în bătaie pe cumnat, respectiv unchi, cei trei au amenințat-o pe soția victimei, care a vrut să sară în ajutorul soțului său.
    În rechizitoriul procurorilor se arată că Gheorghe B. va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire și amenințare, fiul său tot pentru violare de domiciliu, lovire și două infracțiuni de amenințare, asta pentru că a amenințat-o cu moartea și pe soția victimei, iar Domnica B. va fi judecată doar pentru amenințare.
    Audiați fiind, cei trei membri ai familiei nu au recunoscut comiterea faptelor, spunând că ei nu și-au lovit ruda și că nu au idee cum s-a ales aceasta cu 7-8 zile de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?