Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Polițiștii nu au stabilit identitatea biciclistului accidentat mortal, joi seara, la Golești


Un biciclist și-a pierdut viața joi seara, la ieșirea din Golești spre Râmnicu-Sărat. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism cu numere de Neamț a lovit mortal un bărbat ce se deplasa pe bicicletă, în aceeași direcție. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, oamenii legii au stabilit că biciclistul ar fi încercat să facă un viraj la stânga fără să se asigure. A fost lovit în plin de autoturismul cu numere de Neamț, condus de un șofer de 51 ani, din Roman.
Impactul a fost așa de violent încât bucăți din îmbrăcămintea bărbatului au fost împrăștiate pe șosea pe o rază de 100 metri. Polițiștii nu au reușit, până acum, să afle identitatea bărbatului care a murit. „La data de 22 decembrie a.c., ora 19.10, pe DN 2 E 85, în afara localității Golești, un bărbat de 51 ani, din orașul Roman, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism din direcția Buzău către Focșani, pe banda de lângă axul drumului, a accidentat mortal un biciclist, momentan neidentificat, care a executat virajul la stânga fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
Șoferul autoturismului a fost preluat de o ambulanță. El a suferit mai multe traumatisme, dar și un atac de panică. „D.C. bărbat în vârstă de 51 ani din Roman, diagnisticat cu traumatism cranio-cerebral închis prin accident rutier, contuzie cot drept și mână dreaptă, stare reactivă (atac de panică). Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al UPU Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?